*2η αγωνιστική

*H Καραμπάγκ έπαιξε πέρυσι δύο φορές με αντίπαλο ομάδα από την Σουηδία, την Χάκεν, κερδίζοντας την εντός και εκτός έδρας. Η Μάλμε αντιμετωπίζει πρώτη φορά αντίπαλο από το Αζερμπαϊτζάν.

*Η Καραμπάγκ έχασε τα δύο πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα της, φέτος για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τρεις σερί ήττες εντός έχει να γνωρίσει από τον Νοέμβριο του 2018, για το Γιουρόπα Λιγκ.

*Η Μάλμε ηττήθηκε στα 19 από τα 23 τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένων και των εφτά πιο πρόσφατων, μετά από μία νίκη επί της Κοπεγχάγης το 2019.

*Η Μάλμε έχει χάσει τα 9 τελευταία παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την περίοδο 2009-10, μόνο η Ντάνταλκ έχει 10 σερί ήττες στον συγκεκριμένο θεσμό.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League που ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Πέμπτης 03/10!

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ

Προηγούμενο ματς: H Καραμπάγκ κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Σαμπάχ, σκοράροντας δύο γρήγορα γκολ με τους Μπαϊράμοφ (6’), Αξουντζάντε (8’), ενώ έβαλε και τρίτο με τον Μεντίνα στο 17’. Και απλά δέχθηκε δύο γκολ στη συνέχεια από τους Μίκελς (45’), Σαφράνκο (51’).

Η Καραμπάγκ, μόνιμη πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν τα τελευταία χρόνια, αφού έχει πάρει τα εννιά από τα 10 τελευταία πρωταθλήματα της χώρας, προέρχεται από νίκη, πιο εύκολη απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, με 3-2 εντός έδρας επί της Σαμπάχ.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στους πέντε τελευταίους αγώνες, όπου έχασε μόνο από την Τότεναμ, με 3-0 στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα, στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Και από νωρίς έχει τον έλεγχο στο πρωτάθλημα της χώρας της, αφού είναι πρωτοπόρος με έξι νίκες και μία ήττα, στο +2 από την δεύτερη θέση.

Ο προπονητής της, Γκόρμπαν Γκουρμπάνοφ, αναγνώρισε πώς θα παίξουν απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με ξεχωριστό τρόπο, αλλά είναι το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους, επομένως θα προσπαθήσουν να τους κάνουν χαρούμενους.

Καραμπάγκ Στατιστικά

*11/14 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, πέντε σερί στα πιο πρόσφατα.

*8/14 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΑΛΜΕ

Προηγούμενο ματς: Η Μάλμε κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Μιάλμπι, με τον Ρίεκς να κάνει το 1-0 στο 20’, ενώ ο Κιέσε Τέλιν στο 31’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Μάλμε κέρδισε και την Μιάλμπι με 2-0 και τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα Σουηδίας, έχοντας πέντε νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που δεν έχει χάσει. Και είναι αγκαλιά με άλλη μία κατάκτηση τίτλου, καθώς πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, βρίσκεται στην κορυφή, στο +10 από την δεύτερη θέση.

Η Ευρώπη αποτελεί άλλη ιστορία, αφού όχι απλά έχει τρεις σερί ήττες, δεν έχει σκοράρει καν σε αυτό το διάστημα, με πιο πρόσφατη, αυτή της πρώτης αγωνιστικής στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με 0-2 από την Ρέιντζερς.

O τεχνικός της, Χένρικ Ρίντστορμ, ζήτησε βελτίωση από τους ποδοσφαιριστές του, ειδικά απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Και όπως τόνισε οφείλουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, ειδικά μετά την ήττα της πρεμιέρας.

Μάλμε Στατιστικά

*Εφτά σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Καραμπάγκ – Μάλμε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ