*1η αγωνιστική του group stage.

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

*Πρώτο ματς για τη Χάιντενχαϊμ σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

*Μόλις μια ήττα για τις γερμανικές ομάδες στα τελευταία 10 ματς κόντρα σε ομάδες της Σλοβενίας (5-4-1).

*Αήττητη η Ολίμπια Λουμπλιάνας στα τελευταία εφτά ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (6-1-0), μαζί με τα προκριματικά.

Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ που ξεχώρισε το Betarades.gr από το σημερινό πρόγραμμα!

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Μάιντς για το πρωτάθλημα Γερμανίας. Το 0-1 ο Πίρινγκερ στο 15’, το 0-2 έκανε ο Σχέπνερ στο 86’. Με δέκα παίκτες απ’ το 29’ η Μάιντς, έμεινε με δέκα παίκτες και η Χάιντενχαϊμ στο 80’.

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τη Χάιντενχαϊμ, που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα κατάφερε χάρη στην καλή περσινή πορεία της, τερμάτισε στην όγδοη θέση της Μπουντεσλίγκα με 42 πόντους. Φέτος η χρονιά έχει ξεκινήσει με θετικό τρόπο για τη Χάιντενχαϊμ, που μετρά τρεις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (3-0-2), την τελευταία την πήρε το Σάββατο στο εκτός έδρας ματς με τη Μάιντς.

Έκανε καλή εμφάνιση, μπήκε δυνατά και σκόραρε στο 15’ με τον Πίρινγκερ, διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση, στο 29’ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα και από εκεί και έπειτα το έργο της έγινε πιο εύκολο. Είχε φάσεις για δεύτερο γκολ, τελικά το βρήκε στο 86’ και ενώ είχε μείνει κι αυτή με παίκτη λιγότερο μερικά λεπτά νωρίτερα. Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Χάιντενχαϊμ έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες στην Μπουντεσλίγκα κόντρα σε Ντόρτμουντ (4-2) και Φράιμπουργκ (0-3), που έκανε κακές εμφανίσεις. Διαθέσιμος ο μέσος Ντορσχ.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Πέτυχε 2+ γκολ στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Πρίμοργε για το πρωτάθλημα Σλοβενίας. Το 0-1 ο Ντούρντοφ στο 12’, το 0-2 έκανε ο Φλόρουτς στο 71’.

Είναι σε καλή κατάσταση, έρχεται φορμαρισμένη στην πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ, το Σάββατο πέρασε με 0-2 απ’ την έδρα της Πρίμογε για το πρωτάθλημα. Σκόραρε νωρίς και διαχειρίστηκε την κατάσταση, δεν έβγαλε ιδιαίτερη επιθετικότητα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η Ολίμπια ήταν πιο δημιουργική, σκόραρε στο 71’ και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έφυγε νικήτρια.

Ήταν η τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (4-1-0), πορεύεται αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με ρεκόρ 6-4-0 βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 απ’ τη δεύτερη Μάριμπορ. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, μπήκε στο Κόνφερενς Λιγκ απ’ τον δεύτερο προκριματικό και είχε φτάσει στα πλέι-οφ μόνο με νίκες! Αρχικά, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Πολεσία απ’ την Ουκρανία, πήρε νίκη 2-0 εντός έδρας και 2-1 εκτός έδρας. Συνέχισε τις επιβλητικές εμφανίσεις κόντρα στη Σερίφ Τιρασπόλ, της οποίας επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας και 1-0 εκτός έδρας! Στα πλέι-οφ έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Ριέκα, αλλά στη ρεβάνς επικράτησε άνετα 5-0! Δεν αναφέρθηκαν απουσίες.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goal στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ