*1η αγωνιστική του group stage.

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

*Ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη στα τελευταία 16 εκτός έδρας ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, εκτός προκριματικών (0-4-12), τελευταίο “διπλό” το 2-3 επί της Ρόμα το 2010!

*Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στις τελευταίες πέντε παρουσίες του σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τελευταία φορά που προκρίθηκε από όμιλο ήταν το 2009-2010 για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου έφτασε μέχρι τους “16”.

*Η Μπάνια Λούκα αντιμετώπισε φέτος τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκε με 2/2 ήττες.

Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ που ξεχώρισε το Betarades.gr από το σημερινό πρόγραμμα!

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Ράντνικ Μπιέλινα για το πρωτάθλημα Βοσνίας. Το 1-0 ο Κρβριζτς στο 25’, το 2-0 έκανε ο Ερέρα με πέναλτι στο 43’.

Και μόνο η παρουσία της σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της αποτελεί τεράστια επιτυχία για την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Το ταξίδι της το καλοκαίρι ξεκίνησε απ’ τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί απέκλεισε την Εγνάτια και στη συνέχεια αποκλείστηκε απ’ τον ΠΑΟΚ με 2/2 ήττες. Συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε την Κλάκσβικ στα πέναλτι και στη συνέχεια αποκλείστηκε απ’ τη Φερεντσβάρος ξανά στα πέναλτι, είχε εξασφαλίσει από πριν την παρουσία στο group stage του Κόνφερενς Λιγκ.

Απ’ τις αρχές Σεπτέμβρη έχει παίξει μόνο για το πρωτάθλημα, εκεί έχει ρεκόρ 3-1-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες με Ράντνικ (2-0) και Πόσουτζε (0-2). Έχει παίξει μόλις έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 13 πόντους, στο -4 απ’ την τρίτη Ζελέζνιτσαρ.

«Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά έχουμε διάθεση να κάνουμε άλλη μια έκπληξη και κυρίως να αντισταθούμε στον Παναθηναϊκό και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε άλλον ένα ελληνικό γίγαντα. Ήμασταν ισάξιοι με τον ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια και αυτό θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε στην προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει μέχρι τώρα την ποιότητά του με την πρόκριση που έκανε απέναντι στη Λανς. Και σε μας όμως, μας άξιζε να παίξουμε εναντίον του με τις εμφανίσεις που κάναμε», είπε ο κόουτς Ζίζοβιτς.

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*2-3 Goal στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Το 1-0 ο Πιερό στο 30’, το 2-0 έκανε ο Άμραμπατ με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Δίκαιο το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι.

«Λίγος» σε ακόμη ένα μεγάλο ματς, υπέστη δίκαιη εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή. Κάκιστο πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό, δέχτηκε γκολ πολύ εύκολα στο 30’, επιθετικά δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι άλλαξαν τακτική, η παρουσία του Τετέ στον άξονα βοήθησε για να πάρει περισσότερη μπάλα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλε μεγάλες φάσεις. Η πιο σοβαρή ευκαιρία ήταν το «τσαφ» του Ιωαννίδη, ενώ είχαν προηγηθεί κάποιες προσπάθειες από Τετέ και Ουναΐ. Στο φινάλε ήρθε το 2-0 με το πέναλτι του Άμραμπατ, η ήττα ήταν δίκαιη για τους πράσινους.

Επιστροφή στις ήττες για τον Παναθηναϊκό έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, που είχε νίκες με Λεβαδειακό (1-0) και Πανσερραϊκό (3-1), όπως και τις ισοπαλίες με Καλλιθέα (2-2) και ΠΑΟΚ (0-0), στην πρεμιέρα έχασε απ’ τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας (0-1). Με ρεκόρ 2-2-2 είναι όγδοος στη βαθμολογία, βρίσκεται ήδη στο -6 απ’ την κορυφή, κάτι που φέρνει αρκετή πίεση από νωρίς και καθιστά μεγάλη υποχρέωση τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Να ξέρετε ότι όλα τα κάνουμε με ένταση. Αυτό συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες αλλά το έχουμε συνηθίσει. Θα σας πω τι συμβαίνει με εμένα. Για εμένα η πίεση είναι φιλενάδα μου. Είμαι εδώ για να προχωρήσω ένα πρότζεκτ. Δεν ξεκινούν και τελειώνουν σε τρεις μήνες τα πρότζεκτ. Οι τίτλοι κερδίζονται τον Μάιο και τον Ιούνιο. Όχι τώρα ή τον Δεκέμβριο. Για αυτό θα δουλέψουμε πολύ σκληρά γνωρίζοντας όλα τα εμπόδια που έχουμε στον δρόμο μας», είπε ο κόουτς Αλόνσο, για τον οποίο γράφονται ήδη πολλά, ωστόσο προς το παρόν δε φαίνεται να υφίσταται πλάνο για αντικατάσταση.

Το θέμα είναι ότι η ομάδα του δεν παρουσιάζει κάτι τρομερό, οι νίκες που πήρε στην ελληνική λίγκα ήταν με το… στανιό, δημιουργικά έχει τεράστιο πρόβλημα και τα περιμένει όλα από Ιωαννίδη και Τετέ. Σήμερα λογικά θα παραταχθεί με αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί ο Ολυμπιακός, διαθέσιμος ξανά ο Μαξ, ενώ τέθηκε εκτός ο Βαγιαννίδης, με τον οποίο δεν υπάρχει συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Under 2.5 τα τελευταία 3/5 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ