*6η αγωνιστική

*9/11 over 2,5 και 10/12 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΛ ΕΤΙΦΑΚ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Ετιφάκ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Αλ Τααβόν, ισοφαρίζοντας με τον Ντεμπελέ στις καθυστερήσεις, αν και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Ζοάο Πέδρο στο 13ο λεπτό. Όμως μετά το 49ο λεπτό έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η Αλ Ετιφάκ ξεκίνησε τη νέα σεζόν τελείως κόντρα απ’ ότι έδειξε στα φιλικά παιχνίδια της, όπου απογοήτευσε! Στις έξι πρώτες αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα, στην έδρα της πάντως, από την Αλ Νασρ, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, η οποία ήρθε στο τελευταίο της παιχνίδι, με 1-1 στο γήπεδο της Αλ Τααβόν.

Και απέφυγε μία δεύτερη ήττα, με τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πανηγυρίστηκε δεόντως. Πάντως εξακολουθεί να φαίνεται πώς δεν μπορεί να σταθεί ανταγωνιστική στις μεγάλες δυνάμεις της χώρας.

Αυτή τη στιγμή είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -5 από την κορυφή.

Όλα αυτά στη δεύτερη σεζόν του Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της, με τον τρόπο που παίζει να είναι αμυντικογενής, με πρώτιστο στόχο να μην δεχθεί γκολ, γι’ αυτό και τα παιχνίδια της έχουν μικρό σκορ.

Αλ Ετιφάκ Στατιστικά

*Τέσσερις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛ ΡΑΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Ραέντ έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Αλ Σαμπάμπ, αν και προηγήθηκε με τον Σαγιούντ στο 14’, ισοφαρίστηκε από τον Χοέντ στο 27’, έμεινε με 10 παίκτες στο 53’ και το πλήρωσε με γκολ που δέχθηκε από τον Γκουάνκα στο 65ο λεπτό.

Η Αλ Ραέντ ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Αλ Σαμπάμπ, τρίτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, διάστημα στο οποίο έχει και δύο νίκες. Μάλιστα τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εναλλάξ, δηλαδή μία ήττα και μία νίκη, με τη σειρά της νίκης.

Πάντως στο τελευταίο παιχνίδι, γνώρισε την πρώτη της ήττα μακριά από την έδρα της, στην οποία έχει 2/2 ήττες και μάλιστα από ομάδες που δεν θεωρούνται από τις δυνατές της χώρας!

Είναι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σε μία ισοβαθμία με άλλες πέντε ομάδες, μία εκ των οποίων είναι και η μοναδική από αυτές τις έξι που βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού!

Αλ Ραέντ Στατιστικά

*3/4 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Αλ Ετιφάκ – Αλ Ραέντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ