* 1η αγωνιστική

* Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν στα πλαίσια των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

* Η Σερκλ Μπριζ δεν έχει αναμετρηθεί στο παρελθόν με ομάδες από την Ελβετία, στα κύπελλα Ευρώπης.

* Η Σεν Γκάλεν έχει βρει απέναντι άλλη μια φορά ομάδα από το Βέλγιο, την Κλαμπ Μπριζ το 2001 για το τότε κύπελλο UEFA. Ηττήθηκε με 2-1 εκτός, ισόπαλη με 1-1 στην Ελβετία.

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ (Βέλγιο)

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Σεντ Τρούιντεν εντός με 1-1 για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Ντένκι (34’), ισοφαρίστηκε από τον Φεράρι στο 89’.

Πολύ κακό το ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, με μόλις δύο νίκες σε εννιά παιχνίδια, βρίσκεται στη ζώνη των πλέι άουτ. Πίστεψε ότι κόντρα στην Σεντ Τρούιντεν θα πάρει την τρίτη της νίκη, δέχτηκε στο τέλος το γκολ της ισοφάρισης το οποίο προκάλεσε σοκ και απογοήτευση στον Μούσλιτς και τους παίκτες του.

Για ένα διάστημα υπήρχε η δικαιολογία των παράλληλων υποχρεώσεων, δηλωμένα είχε ρίξει βάρος στην Ευρώπη. Δεν κατάφερε να βρεθεί στη league phase του Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Μόλντε, πέρασε όμως στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, αποκλείοντας τη Βίσλα Κρακοβίας, καθαρά λόγω της νίκης στο πρώτο ματς με 6-1, στη ρεβάνς εντός ηττήθηκε με 1-4.

Και μόνο που έφτασε εδώ, υπέρβαση είναι, από δω και στο εξής δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ωστόσο ο Μίρον Μούσλιτς είναι ένας πολύ φιλόδοξος τεχνικός που έχει περάσει αυτή τη νοοτροπία στους παίκτες του, ειδικά στα εντός έδρας ο στόχος θα είναι μόνο η νίκη.

“Κατά βάση θέλουμε να το διασκεδάσουμε, αυτό που ζούμε είναι μια μεγάλη επιβράβευση για τη δουλειά που έχουμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια. Θέλουμε να το απολαύσουμε τώρα, αλλά και να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε εδώ τυχαία” σχολίασε ο κόουτς, Μίρον Μούσλιτς. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο πιο φορμαρισμένος αμυντικός της, ο Ιβοριανός Κάκου, δεν προλαβαίνει ο βασικός μέσος Ζόμερς.

Σερκλ Μπριζ Στατιστικά

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 8 τελευταία παιχνίδια της.

* Στα 8 τελευταία μετράει 6 G/G over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ZANKT ΓΚΑΛΕΝ (Ελβετία)

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 εκτός έδρας από την Ιβερντόν, από το γκολ του Κομάνο στο 72’.

Η ήττα από την Ιβερντόν ήταν ένα αποτέλεσμα που την έριξε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία του εγχώριου πρωταθλήματος. Πλέον βρίσκεται οριακά εντός πρώτης εξάδας, στην πέμπτη θέση, έχοντας στο -2 την έκτη Σιόν.

Στον όμιλο στο Κόνφερενς Λιγκ πέρασε έχοντας κάνει την έκπληξη να αποκλείσει την Τράμπζονσπορ, στα πέναλτι. Χωρίς σκορ το πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία, ισόπαλη με 1-1 η ρεβάνς, στα πέναλτι επικράτησε με 5-4, με τους παίκτες της να είναι αλάνθαστοι.

Επιτυχία η παρουσία της στον όμιλο, από δω και στο εξής δεν υπάρχει κάποιος στόχος που να πρέπει να πετύχει. Θα προσπαθήσει να μπει στην 24αδα, χωρίς άγχος, γεγονός που σίγουρα την κάνει και πιο επικίνδυνη. Ωστόσο, σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει μια παραπάνω φιλοδοξία, άλλωστε η Σερκλ Μπριζ είναι από τις λίγες ομάδες με μικρότερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την ίδια.

Με την υποστήριξη των οπαδών της στην Μπριζ, οι οπαδοί της αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αφού και η Σερκλ δεν έχει τους αριθμούς να γεμίσει το “Γιάν Μπρέιντελ”. “Το καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο σύλλογος ζει και αναπνέει για το Κόνφερενς Λιγκ, γι’ αυτό μας ακολούθησε τόσος κόσμος. Περιμένουμε μια σπουδαία ατμόσφαιρα, σεβόμαστε τη Σερκλ Μπριζ όμως έχουμε έρθει για να πάρουμε τη νίκη” τόνισε ο κόουτς Ενρίκο Μάσεν. Επιστρέφει ο χαφ Στεβάνοβιτς, αμφίβολος ο μπακ Βαντερμές.

Ζανκτ Γκάλεν Στατιστικά

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 7 τελευταία παιχνίδια της.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 over 2,5, έσπασε σερί με τη Σεν Γκάλεν.

Σερκλ Μπριζ-Σεν Γκάλεν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ