*23η αγωνιστική (εξ αναβολής).

* Αήττητη η Σίριους στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Νόρκεπινγκ, έχοντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

* Στον πρώτο γύρο: Σίριους – Νόρκεπινγκ 5-1. Στο κύπελλο: Σίριους – Νόρκεπινγκ 2-2

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Χάλμσταντ, για το πρωτάθλημα.

Πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήρε στην έδρα της Χάλμσταντ, τη διατήρησε με ματς λιγότερο, στο +3 από την αντίπαλο, η οποία αν θα τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα, θα έπαιζε μπαράζ παραμονής. Η Χάλμσταντ ήταν πιο επικίνδυνη, μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ, η δική της εμφάνιση αποσκοπούσε περισσότερο στο να μη χάσει, παρά στο να νικήσει.

Το παιχνίδι αυτό είναι τρομερά σημαντικό, αν νικήσει, παίρνει απόσταση δύο νικών από τη Χάλμσταντ και πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, χτίζει μια διαφορά από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, η οποία πολύ δύσκολο να καλυφθεί, ιδίως από ομάδες όπως η Κάλμαρ και η Βαστέρας, οι οποίες δεν κερδίζουν εύκολα.

Νόρκεπινγκ Στατιστικά

* Goal/Goal τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΙΡΙΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Χάκεν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 71′ και οκτώ λεπτά μετά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με τον ίδιο τρόπο.

Ηττήθηκε από τη Χάκεν και η αντίπαλος την προσπέρασε στη βαθμολογία, αφήνοντάς τη στο -2. Στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μετέτρεψε τις ευκαιρίες της σε γκολ, ανώτερη περίπου στον ίδιο βαθμό η Χάκεν στο δεύτερο και κέρδισε από δύο πέναλτι.

Ρεαλιστικά δεν μπορεί να ελπίζει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα, μαθηματικά έχει ελπίδες, όμως κάτι τέτοιο δεν αποτελεί καν στόχο της. Περίπου ίδια και η απόστασή της από την τελευταία τριάδα, μπορεί να χαρακτηριστεί πια ως αδιάφορη.

Τιμωρημένος ο χαφ Πέρσον.

Σίριους Στατιστικά

* Δέχεται γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νόρκεπινγκ-Σίριους στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ