*2η αγωνιστική του group stage.

*Ο Ολυμπιακός έρχεται από 5/6 εντός έδρας νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (5-0-1).

*Η Μπράγκα μετρά 6/7 νίκες κόντρα σε ελληνικές ομάδες (6-1-0) ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μπράγκα έρχεται από 6/9 εκτός έδρας νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (6-1-2), σκόραρε 20 γκολ σ’ αυτή τη σειρά αγώνων.

*Ο Ολυμπιακός μετράει εφτά νίκες σε 10 εντός έδρας ματς κόντρα σε ομάδες της Πορτογαλίας.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League που ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Πέμπτης 03/10!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί του Ατρομήτου για το πρωτάθλημα. Το 1-0 ο Ροντινέι με πέναλτι στο 40’, το 2-0 έκανε ο Ελ Κααμπί στο 74’. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

Έκανε εφτά αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο, επέστρεψε στην τετράδα στην άμυνα, επέλεξε τους νεαρούς Μουζακίτη και Κωστούλα. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο Ολυμπιακός έθελξε με την εικόνα του, αλλά σίγουρα έβγαλε περισσότερη ενέργεια συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια, είχε διάθεση σε όλα τα κομμάτια, δεν απειλήθηκε καθόλου απ’ τον αντίπαλο. Το 1-0 ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα με πέναλτι, το 2-0 έκανε ο Ελ Κααμπί με τρομερή προσπάθεια και εκτέλεση, οι ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν άψογα την κατάσταση.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ μετά από τρεις αγώνες, οι δύο εκ των οποίων έληξαν με ήττες από Άρη (2-1) και Λυών (2-0), νωρίτερα έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Με ρεκόρ 4-1-1 ο Ολυμπιακός μετρά 13 πόντους και βρίσκεται στο -1 απ’ την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ και στο +2 απ’ τον Άρη. Την Κυριακή ακολουθεί εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό κόουτς να τονίζει: «Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι σημαντικός αλλά και ο αυριανός είναι. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε».

Σε ό,τι αφορά την Μπράγκα, ο Μεντιλίμπαρ πρόσθεσε: «Πρέπει να παίζουμε ψηλά, με μεγάλη πίεση και επιθετικότητα. Πρέπει να γίνουμε πιο απειλητικοί, να πιέζουμε πιο πολύ. Πρέπει να είμαστε καλά τοποθετημένοι στην άμυνα. Η Μπράγκα δεν έχει έναν ή δύο καλούς παίκτες, έχει μια γεμάτη ομάδα. Το πλάνο μας δεν αφορά πώς θα αντιμετωπίσουμε έναν ή δύο παίκτες αλλά όλη την ομάδα». Επιστρέφουν οι Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς και Πιρόλα, λογικά κανένας δε θα είναι βασικός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*2-3 Goal στα 6/7 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-0 επί της Ρίο Άβε. Το 1-0 ο Μαρτίνες στο 31’, το 2-0 έκανε ο Γκαρμπί στο 38’, το 3-0 ήρθε απ’ τον Ρικάρντο Όρτα στο 66’, το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις απ’ τον Μπρούμα.

Είναι σε καλό μομέντουμ, έρχεται από διαδοχικές νίκες, την Κυριακή έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Ρίο Άβε. Απλοποίησε την κατάσταση απ’ το πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δύο φορές απ’ το 31’ μέχρι το 38’ και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση, είχε σε καλή ημέρα τους περισσότερους παίκτες της. Το 3-0 στο 66’ τελείωσε οριστικά το παιχνίδι, το σκορ διαμορφώθηκε οριστικά στις καθυστερήσεις απ’ τον Μπρούμα, που σκόραρε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Τρίτη σερί νίκη μετά το 2-1 εντός έδρας επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ και το εκτός έδρας 3-0 επί της Νασιονάλ. Ζορίστηκε πάρα πολύ κόντρα στους Ισραηλινούς η Μπράγκα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’, είχε αρκετά ζητήματα στις επιστροφές της, αλλά επιθετικά έβγαλε καλά στοιχεία. Στάθηκε τυχερή στο δοκάρι της Μακάμπι για το 0-2, ισοφάρισε στο 88’, η Μακάμπι είχε νέο δοκάρι και τελικά πήρε τη νίκη με πέναλτι στις καθυστερήσεις!

«Εάν έλεγα ποτέ πώς το μυαλό μας θα ήταν στην Πόρτο θα ήταν παράλογο. Ποτέ πριν από έναν αγώνα δεν θέλουμε την ισοπαλία ή την ήττα. Πριν από έναν αγώνα ποτέ δεν λέμε για ισοπαλία ή ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη», είπε χθες ο Καρβαλιάλ. Γνωστές οι απουσίες, δεν υπάρχει νέο πρόβλημα.

ΜΠΡΑΓΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έχει μόλις μια ήττα σε 14 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (9-4-1).

*Έρχεται από 4/5 ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ