* 2η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

* Άλλη 1 φορά έχει συναντηθεί η Ρεάλ Σοσιεδάδ με βελγικό σύλλογο στα πλαίσια των κυπέλλων Ευρώπης, τη σεζόν 1980/81 στο τότε κύπελλο UEFA αντιμετώπισε τη Λόκερεν. Ισόπαλη εντός με 2-2, ηττήθηκε με 1-0 στο Βέλγιο.

* Μέτρια η παράδοση της Άντερλεχτ με ισπανικές ομάδες, μετράει 11-4-11, πολύ κακή όμως στην Ισπανία όπου έχει απολογισμό 2-3-9.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League που ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Πέμπτης 03/10!

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (Ισπανία)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-0 τη Βαλένθια για το πρωτάθλημα, με τα γκολ των Κούμπο (8’) και Όσκαρσον (80’, 90’+2).

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας απέναντι σε μια πολύ κατώτερη ομάδα, τη Βαλένθια, η οποία είχε και πολλές απουσίες. Αυτά ασφαλώς και δεν μειώνουν την αξία του αποτελέσματος, ενώ ασχέτως αν άργησε πολύ να το “τελειώσει”, άξιζε αυτή τη διαφορά στο σκορ, ίσως και ακόμα μεγαλύτερη.

Στο Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε καλά, σίγουρα καλύτερα απ’ ότι στο πρωτάθλημα, η ισοπαλία στη Νις με 1-1 ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ θετικό, το οποίο προκάλεσε ικανοποίηση στον Ιμανόλ Αλγουαθίλ και στους παίκτες του. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η αντίπαλος είχε μια υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ οι Γάλλοι έχασαν και πέναλτι για το 2-1, το οποίο απέκρουσε ο MVP της αλλά και του αγώνα συνολικά, γκολκίπερ Ρεμίρο.

Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν αρχίσει να ανεβάζουν το ηθικό στο “στρατόπεδό” της και να εκπέμπουν μηνύματα αισιοδοξίας και προς τον κόσμο, ειδικά η νίκη επί της Βαλένθια. Επόμενη μικρή αλλά σημαντική επιδίωξη, να κάνει το πρώτο της σερί νικών, έστω και σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.

Όπως και να ‘χει χρειάζεται τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να παραμείνει σίγουρα στις πρώτες 24 που προκρίνονται και να προσεγγίσει αν αυτό είναι εφικτό και την πρώτη οκτάδα. Δεν αποτελεί ξεκάθαρο στόχο κάτι τέτοιο, όσο όμως βλέπει ομάδες που θεωρητικά θα είχαν καπαρωμένη μια θέση, να μην έχουν ξεκινήσει καλά, ελπίζει και θα παραμείνει ανταγωνιστική προς εκείνες, όσο θα της το επιτρέψουν.

“Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να παίξουμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας, στο οποίο απέναντι έχουμε μεγάλο χρέος, θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει περισσότερα εντός έδρας ματς μέχρι στιγμής στη σεζόν” δήλωσε ο Αλγουαθίλ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. Αναμένεται να συνεχίσει το ροτέισον ο Αλγουαθίλ, επιστρέφουν οι περισσότεροι απόντες, εκτός αποστολής ο στόπερ Θουβέλδια που δεν έχασε κανένα ματς της τρέχουσας σεζόν, μέχρι στιγμής.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Στατιστικά

* Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ, μετράει 0-2-2.

* Αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια της, έσπασε μίνι σερί ισοπαλιών με τη νίκη επί της Βαλένθια.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 με N/G, τα 4 με under 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Βέλγιο)

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη για το πρωτάθλημα με την Ντέντερ με 1-1. Προηγήθηκε με τον Εντόζι, ισοφαρίστηκε από τον Σάιντλερ στο 52’.

Κάθε άλλο παρά θετικό ως αποτέλεσμα το 1-1 με την Ντέντερ εκτός έδρας. Αντιμετώπιζε μια “νεοφώτιστη”, η οποία ξεκίνησε δυναμικά αλλά άρχισε… να ξεφουσκώνει με τον καιρό, της επέτρεψε να σπάσει ένα μίνι σερί δύο ηττών που έτρεχε και μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ.

Από πρώτη που ήταν μέχρι τη διακοπή, πλέον έπεσε και εκτός πρώτης εξάδας. Άλλαξε και τον κόουτς Μπρίαν Ρίμερ, με τον δε παντελώς άπειρο υπηρεσιακό τεχνικό, Νταβίντ Ουμπέρ είναι μεν αήττητη αλλά έχει και μόνο μία νίκη. Αυτή στο Γιουρόπα Λιγκ, στην πρεμιέρα της league phase με τη Φερεντσβάρος στο “Λότο Παρκ” με 2-1.

Αφελείς οι Ούγγροι, της τη “σέρβιραν” στο πιάτο κατά κάποιον τρόπο, όταν ήταν καλύτεροι, δεν σκόραραν, στην επανάληψη μετά το 1-0, χάρισαν στην ουσία ένα πέναλτι για να κάνουν οι Βέλγοι το 2-0. Βέβαια και η ίδια πήγε να της επιστρέψει το “δώρο”, μένοντας με δέκα παίκτες, όμως πάλι οι παίκτες του Πασκάλ Γιάνσεν δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από την απλή μείωση του σκορ.

Τη δεύτερη νίκη με τον Ουμπέρ στον πάγκο αλλά και το 2/2 στη διοργάνωση θα ψάξει στην Ισπανία, ωστόσο με δεδομένη και την ποιότητα του αντιπάλου, ακόμα και η ισοπαλία, άσχημο αποτέλεσμα δεν θα θεωρηθεί. Το μόνο που πρέπει να αποφύγει είναι μια ήττα, διότι τότε ο κόσμος θα θυμηθεί και την αδράνεια της διοίκησης για να βρει προπονητή.

“Ικανοποιημένος θα είμαι μόνο αν κερδίσουμε τα ματς που ακολουθούν. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, δεν είμαστε στο σημείο που πρέπει, θα προσπαθήσουμε να βρούμε το κατάλληλο πλάνο για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ” δήλωσε ο Ουμπέρ. Πληθαίνουν τα προβλήματα, νέα ο μέσος Ντεντόνκερ που έμεινε στο Βέλγιο με ίωση και ο ο τιμωρημένος εξτρέμ Ανγκούλο. Eπιστρέφει ο αριστερός μπακ Αουγκούστινσον, εκτεταμένο ροτέισον από τον Ουμπέρ, ειδικά μεσοεπιθετικά.

Άντερλεχτ Στατιστικά

* Έχει κερδίσει μόνο 4/16 εκτός έδρας παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ, έχασε τα 9.

* Δεν έχει σκοράρει στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ.

* Αήττητη στα 3 τελευταία, το μοναδικό εκτός ήταν το πιο πρόσφατο με την Ντέντερ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Άντερλεχτ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ