*2η αγωνιστική

*Η Έλφσμποργκ δεν έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τη Ρόμα. Έχει ηττηθεί στις 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις με ιταλικές ομάδες, στο μεσοδιάστημα επικράτησε της Λάτσιο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τον Αύγουστο 2009.

*Η Ρόμα θα αντιμετωπίσει ομάδα από τη Σουηδία για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο 1999, όταν επικράτησε της Γκέτεμποργκ με 1-0 για το Κύπελλο UEFA.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-1) της Κάλμαρ. Ο Ισλάμοβιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′, απάντησαν οι Σαέτρα (8′ αυτ.), Αμπντουλάι (40′) και Μπαϊντού (86′).

Δεν πτοήθηκε απ’ το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με το καλημέρα στην έδρα της Κάλμαρ. Η Έλφσμποργκ ισοφάρισε σχεδόν άμεσα κι ανέτρεψε τα δεδομένα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, προτού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα τέσσερα λεπτά προτού συμπληρωθούν τα 90′.

Νίκη μετά από τρεις αναμετρήσεις (0-2-1) για το συγκρότημα του Χίλιεμαρκ, την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκε στην έδρα της Άλκμααρ (3-2) για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η Έλφσμποργκ καταλαμβάνει την 5η θέση, όντας στο -3 από Χάμαρμπι, -4 από ΑΪΚ και -5 από Τζουργκάρντεν.

Πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις 12 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις σε τελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων (τέσσερις ισοπαλίες, επτά ήττες): Τον Σεπτέμβριο 1978 επί της Στρασμπούργκ (2-0) για το Κύπελλο UEFA. Την Κυριακή (6/10) φιλοξενείται από τη Σίριους.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΜΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Βενέτσια. Ο Πογιανπάλο άνοιξε το σκορ στο 44′, τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Κριστάντε (74′) και Πιζίλι (83′).

Τα βρήκε σκούρα στο “Olimpico” απέναντι σε μία άκρως ανταγωνιστική, αλλά άστοχη Βενέτσια απ’ την οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Η Ρόμα κρατήθηκε όρθια από τον τερματοφύλακα Σβίλαρ που κατέγραψε πέντε αποκρούσεις (αποσόβησε 1.13 γκολ), ισοφάρισε με αρκετή δόση τύχης στο 74′ και φόρτσαρε για την ανατροπή που ήρθε από τον 20χρονο Πιζίλι, ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Κονέ στο 58′.

Τυχεροί οι “τζιαλορόσι”, έκαναν το 2Χ2 στη Σέριε Α κι έφτασαν τους εννέα βαθμούς που τους κατατάσσουν στην 9η θέση. Επικράτησαν μόλις σε τρεις από τις 15 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν στο Γιουρόπα Λιγκ (έξι ισοπαλίες, έξι ήττες).

Οι δύο από αυτές ήρθαν εκτός Ιταλίας με Ελσίνκι (2-1 τον Οκτώβριο 2022) και Σέριφ Τίρασπολ (2-1 τον Σεπτέμβριο 2023), η τρίτη με τη Μίλαν τον Απρίλιο που μας πέρασε (1-0). Σίγουρα στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο φορμαρισμένος Ντόβμπικ, απ’ τον πάγκο αναμένεται να έρθει ο Ντιμπάλα. Την Κυριακή (6/10) φιλοξενείται στην έδρα της Μόντσα.

ΡΟΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΡΟΜΑ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ