*2η αγωνιστική

*Η Λάτσιο πανηγύρισε και στις δύο αναμετρήσεις που έδωσε με τη Νις στο παρελθόν (3-1 εκτός, 1-0 εντός), στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ 2017/18.

*Η Νις έχει δώσει συνολικά έξι αναμετρήσεις με ιταλικές ομάδες γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες με διαφορά γκολ 13-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League που ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Πέμπτης 03/10!

ΛΑΤΣΙΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-2) της Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Γκεντουζί (8′) και Ντιά (60′), μείωσε ο Τσε Άνταμς στο 67′ κι έκανε το 3-1 ο Νόσλιν (89′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόκο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εύκολη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου στο “Volksparkstadion” του Αμβούργου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, η Λάτσιο άλωσε την έδρα της Τορίνο έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Γκεντουζί που άνοιξε το σκορ νωρίς. Το “τρίποντο” κλείδωσε ο Νόσλιν λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90′ ερχόμενος απ’ τον πάγκο.

Τρίτη νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις για το συγκρότημα του Μπαρόνι, διάστημα στο οποίο ηττήθηκε με ανατροπή στην έδρα της Φιορεντίνα (2-1). Συγκεντρώνοντας δέκα βαθμούς καταλαμβάνει την 7η θέση της Σέριε Α ισορροπώντας με Έμπολι και Ουντινέζε.

Οι “αετοί” επικράτησαν στις τρεις τελευταίες εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους κρατώντας, παράλληλα, το μηδέν στα μετόπισθεν. Θα πρέπει να γυρίσουμε στο Φεβρουάριο 2016 για να βρούμε την τελευταία φορά που πέτυχαν τέσσερις σερί νίκες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μερικό ροτέισον, θέση βασικού διεκδικούν Πέδρο και Τσάουνα. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ζιγκό και Πέτρικ. Την Κυριακή (6/10) υποδέχεται την Έμπολι.

Λάτσιο Στατιστικά

*Over 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με τη Λανς. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Ζαρουρί (84′).

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε η Νις από την έδρα της Λανς μετά από μία αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση. Αμφότερες είχαν από ένα δοκάρι και καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, εξαιρετική εμφάνιση κατέγραψαν οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων που είχαν σε εγρήγορση τον τερματοφύλακα Μπούλκα (σ.σ. κατέγραψε έξι αποκρούσεις / αποσόβησε 1.50 γκολ).

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Νις, μετά από αυτή κόντρα στη Σοσιεδάδ (1-1 εντός) στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Υπέστη μία ήττα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις από τη Μαρσέιγ (2-0 εκτός) στις 14 Σεπτεμβρίου (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες).

Καταλαμβάνει την 9η θέση του πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας οχτώ βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την 4η Ρεμς. Μετά την εμφατική νίκη με 5-1 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ τον Σεπτέμβριο 2017, η Νις ηττήθηκε στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ. Την Κυριακή (6/10) φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν.

Νις Στατιστικά

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΑΤΣΙΟ – ΝΙΣ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ