*9η αγωνιστική

ΣΙΟΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) απ’ τη Ζυρίχη. Το γκολ πέτυχε ο Γκόμες στο 17′.

Βρέθηκε με την πλάτη στο σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε η Ζυρίχη. Στη συνέχεια η Σιόν ανέβασε ρυθμούς κι απείλησε αρκετές φορές την εστία του Μπρέχερ, τον οποίο ανάγκασε σε τέσσερις αποκρούσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε σουτ του Μπουχλάρχεμ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Κάπως έτσι μπήκε τέλος στο μίνι αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων που “έτρεχε” (1-2-0).

Παραμένοντας στους έντεκα βαθμούς βρίσκεται οριακά στην πρώτη εξάδα και στο +1 από τη Βασιλεία. Θα πρέπει να γυρίσουμε 20 ολόκληρα χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία φορά που η Σιόν υποδέχτηκε την Ιβερντόν (0-0), στο πλαίσιο της δεύτερης κατηγορίας.

ΣΙΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Ζανκτ Γκάλεν. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κομάνο στο 72′.

Μόλις τη δεύτερη νίκη της στη Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε η Ιβερντόν την προηγούμενη βδομάδα επί της Ζανκτ Γκάλεν. Πήρε τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση από νωρίς κι εκμεταλλεύτηκε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε, παράλληλα είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Μπερναρντόνι που κατέγραψε συνολικά έξι αποκρούσεις.

Τρίτη νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις για την Ιβερντόν, διάστημα στο οποίο ηττήθηκε στην έδρα της Λωζάνης (3-1) στις 22 Σεπτεμβρίου. Αν υπολογίσουμε και την προηγούμενη σεζόν “τρέχει” ένα αρνητικό σερί 21 εκτός έδρας αγωνιστικών χωρίς νίκη (πέντε ισοπαλίες, 16 ήττες): Πανηγύρισε για τελευταία φορά αυτή επί της Λωζάνης (2-1) στις 6 Αυγούστου 2023. Εξέτισε κι επιστρέφει ο Κονέ.

ΙΒΕΡΝΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΙΟΝ – ΙΒΕΡΝΤΟΝ στην NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ