Κρίση στην εθνική Βελγίου: Ντε Μπρόινε και Λουκάκου εκτός

Ανανεώθηκε:
ethniki-belgiou-lukaku-de-bruyne-ektos

Μια σημαντική εξέλιξη έχει προκύψει στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Βελγίου, με δύο από τους κορυφαίους παίκτες της να αποσύρονται προσωρινά.

ΝΕΑ πλατφόρμα, ΝΕΑ προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

➡️ Βρες κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες με ένα κλικ εδώ!

Η απόφαση των Ντε Μπρόινε και Λουκάκου

Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Ρομέλου Λουκάκου έχουν αποφασίσει να μην συμμετάσχουν στους επερχόμενους αγώνες της εθνικής ομάδας κόντρα σε Ιταλία και Γαλλία για το Nations League τον Οκτώβριο.

Οι δύο παίκτες φέρεται να έχουν ήδη ενημερώσει τον προπονητή Ντομένικο Τεντέσκο για την απόφασή τους.

Το ιστορικό της έντασης

Η απόσυρση αυτή έρχεται σε μια περίοδο έντασης στην ομάδα. Ήδη, ο τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά βρίσκεται εκτός ομάδας λόγω διαφωνιών με τον προπονητή. Ο Ντε Μπρόινε είχε εκφράσει δημόσια την κριτική του προς τον Τεντέσκο και τους συμπαίκτες του μετά από αγώνα με τη Γαλλία.

Παρότι οι παίκτες δεν έχουν ανακοινώσει οριστική αποχώρηση από την εθνική ομάδα και φέρονται να σχεδιάζουν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, η προσωρινή απουσία τους δημιουργεί προβληματισμό.

Η στάση του Τεντέσκο

Από την ανάληψη των καθηκόντων του Τεντέσκο, το Βέλγιο φαίνεται να βρίσκεται σε μια κατάσταση συνεχούς έντασης. Η διαμάχη με τον Κουρτουά, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα επιστρέψει στην εθνική όσο ο Τεντέσκο παραμένει προπονητής, έχει επιδεινώσει το κλίμα.

Οι εξελίξεις αυτές θέτουν σε κίνδυνο την απόδοση της ομάδας στους επερχόμενους αγώνες και δημιουργούν ερωτήματα για το μέλλον της εθνικής Βελγίου υπό την καθοδήγηση του Τεντέσκο.

ΝΕΑ πλατφόρμα, ΝΕΑ προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ