Champions League, Προγνωστικά: Τα στοιχήματα μέσω… OPTA σήμερα Τετάρτη (02/10)

Ανανεώθηκε:
opta-prognostika-champions-league-tetarti-02-10

Η OPTA κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα ανάμεσα στους Έλληνες φιλάθλους, προσφέροντας εξειδικευμένη ανάλυση ποδοσφαιρικών στατιστικών. Φυσικά, το UEFA Champions League αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάλυσής της.

Φυσικά, τα OPTA Stats μπορούν να οδηγήσουν και σε… προγνωστικά Champions League 2024-25 για τα ματς. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούν OPTA Facts τα οποία αφορούν τους αγώνες της Τετάρτης 02/10 της League Phase του Champions League.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία!

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Champions League 2024-25 x OPTA | Στατιστικά Τετάρτης 02/10

Παρακάτω θα δείτε OPTA stats και πιθανά προγνωστικά που προκύπτουν από αυτά σε κάθε αγώνα της αγωνιστικής.

Τζιρόνα – Φέγενορντ

📊 Η Φέγενορντ έχει χάσει κάθε ένα από τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια της με ισπανικές ομάδες, δεχόμενη κάθε φορά 2+ γκολ.

Η Φέγενορντ έχει χάσει καθένα από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (συμπεριλαμβανομένων και των τριών της περασμένης σεζόν), μετά τη νίκη με 1-0 στο Νιούκαστλ τον Σεπτέμβριο του 2002.

Η Φέγενορντ έχει χάσει τα 13 από τα 16 τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (W3), και κατάφερε να κρατήσει μόνο ένα clean sheet σε αυτό το σερί αγώνων (2-0 εναντίον της Σέλτικ τον Σεπτέμβριο του 2023).

➡️ Σε απόδοση 1.90 η νίκη Τζιρόνα στο Τζιρόνα – Φέγενορντ!


Σαχτάρ Ντόνεσκ – Αταλάντα

📊 Στην ισοπαλία (0-0) με την Μπολόνια την 1η αγωνιστική, η Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε μόλις τέσσερα σουτ, το χαμηλότερο σύνολο σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ από τον Νοέμβριο του 2020 (4 εναντίον της Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ).

Μετά το χαμένο πέναλτι στο 4ο λεπτό, είχε xG μόλις 0,08. Από τη νίκη επί της Αταλάντα τον Οκτώβριο του 2019 (2-1), η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει μείνει χωρίς νίκη σε κάθε έναν από τους τελευταίες οκτώ αγώνες εναντίον ιταλικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (D3 L5), σημειώνοντας μόλις ένα γκολ σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια.

➡️ Σε απόδοση 3.00 η νίκη της Αταλάντα και να μη σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο Σαχτάρ Ντόνεσκ – Αταλάντα!


Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μονακό

📊 Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει δεχθεί 14 γκολ στα δύο τελευταία μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια της, χάνοντας 5-1 από τον ΠΑΟΚ τον Μάρτιο στο Conference League και 9-2 από την Μπάγερν Μονάχου στο MD1 του φετινού UEFA Champions League.

Η Μονακό έβαλε τέλος σε ένα σερί 14 αγώνων χωρίς νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη της με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα στο MD1.

Τελευταία φορά που κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια της σε ένα Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το 2003-04, μια σεζόν που έφτασε στον τελικό.

➡️ Σε απόδοση 2.30 το Over 3.5 γκολ στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μονακό!


Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης

📊 Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αήττητη στους τελευταίους 14 αγώνες της για το Τσάμπιονς Λιγκ (W10 D4). Τελευταία φορά είχε μεγαλύτερο αήττητο σερί μεταξύ Απριλίου 2016 και Μαΐου 2017 (15 σερί).

Η Λιλ έχει χάσει τους τρεις τελευταίους αγώνες της στο UEFA Champions League. Μόνο μία φορά έχει κάνει τέσσερις σερί ήττες, χάνοντας τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της την περίοδο 2012-13.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Kylian Mbappé έχει πετύχει 49 γκολ σε 74 συμμετοχές στο UEFA Champions League.

Αν βρει δίχτυα σε αυτό το παιχνίδι, θα γίνει ο τρίτος πιο γρήγορος παίκτης με 50 γκολ στη διοργάνωση, πίσω από τον Ruud van Nistelrooy (62 συμμετοχές) και τον Lionel Messi (66 συμμετοχές).

➡️ Σε απόδοση 3.25 η νίκη της Ρεάλ και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης!


Λίβερπουλ – Μπολόνια

📊 Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει καθένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της σε φάση ομίλων/λίγκας στο Άνφιλντ σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σκοράροντας 2+ γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

Η τελευταία της τέτοια ήττα, ωστόσο, ήταν από ιταλική ομάδα, χάνοντας 0-2 από την Αταλάντα τον Νοέμβριο του 2020. Παρά το γεγονός ότι επιχείρησε 17 σουτ, ο πρώτος αγώνας της Μπολόνια για το Τσάμπιονς Λιγκ έληξε 0-0 στο MD1 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μόνο δύο ομάδες έχουν φέρει ισοπαλία χωρίς γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια τους – η Γαλατασαράι το 1993 και η Βιγιαρεάλ το 2005. Η Λίβερπουλ είχε 11 σουτ στο στόχο στη νίκη της με 3-1 στο Μιλάνο την MD1, στο πρώτο της UEFA Champions League αγώνα υπό τον προπονητή Arne Slot.

Είναι τα περισσότερα σουτ στο στόχο που είχε ομάδα της Premier League στον πρώτο της αγώνα με νέο προπονητή στη διοργάνωση από την εποχή της Μαν Σίτι υπό τον Πεπ Γκουαρντιόλα τον Σεπτέμβριο του 2016 (επίσης 11).

➡️ Σε απόδοση 2.10 να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο Λίβερπουλ – Μπολόνια!


Στουρμ Γκρατς – Κλαμπ Μπριζ

📊 Η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες της στην τελευταία της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2022-23, αλλά έχασε με 3-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην 1η αγωνιστική φέτος.

Δεν έχει χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της σε μια σεζόν από το 2018-19 υπό τον Ιβάν Λέκο. Έξι από τα οκτώ σουτ της Στουρμ Γκρατς εναντίον της Μπρεστ ήταν εκτός περιοχής (75%), το υψηλότερο ποσοστό από κάθε άλλη ομάδα στο MD1 του φετινού UEFA Champions League.

Ωστόσο, η Γκρατς έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Champions League χωρίς να έχει σκοράρει εκτός περιοχής (και τα 21 εντός περιοχής).

Στην ήττα της με 3-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο MD1, η Κλαμπ Μπριζ επιχείρησε 18 σουτ, τα περισσότερα σε ένα UEFA παιχνίδι του Champions League που έχει καταγραφεί από την περίοδο 2003-04. Είχε μέσο όρο μόλις 8,6 σουτ ανά παιχνίδι στις τελευταίες της αγωνιστική περίοδο 2022-23.

➡️ Σε απόδοση 1.83 το Over 2.5 γκολ και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο Στουρμ Γκρατς – Κλαμπ Μπριζ!


Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου

📊 Η Άστον Βίλα κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ την 1η αγωνιστική (3-0 εναντίον της Γιουνγκ Μπόις), ενώ η μόνη άλλη αγγλική ομάδα που έχει κερδίσει τα δύο πρώτα της παιχνίδια στη διοργάνωση (από το 1992-93) είναι η Λέστερ Σίτι – 3-0 εναντίον της Κλαμπ Μπριζ και 1-0 εναντίον της Πόρτο την περίοδο 2016-17.

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Έμερι, έχει ήδη νικήσει την Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις, κερδίζοντας 3-0 τον Σεπτέμβριο του 2017 ως επικεφαλής της Paris SG και 1-0 τον Απρίλιο του 2022 με τη Βιγιαρεάλ.

Ο μοναδικός προπονητής που έχει νικήσει την Μπάγερν Μονάχου στη διοργάνωση με τρεις και πλέον διαφορετικές ομάδες είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο (Τσέλσι, Ιντερνασιονάλ και Ρεάλ Μαδρίτης).

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε με 9-2 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον εναρκτήριο αγώνα της για το πρωτάθλημα ΟΥΕΦΑ 2024-25. League, αλλά δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση (D1 L2).

➡️ Σε απόδοση 2.10 το Over 3.5 γκολ Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου!


Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρίτης

📊 Η Μπενφίκα έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με ισπανικές ομάδες σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (D4 L5), μια νίκη με 3-0 επί της Μπαρτσελόνα τον Σεπτέμβριο του 2021 μετά από δύο γκολ του Ντάργουιν Νούνιεθ και ένα του Ράφα Σίλβα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κερδίσει μόνο μία φορά στα τελευταία εννέα εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (D2 L6) – μία 3-1 νίκη με τη Φέγενορντ στη φάση των ομίλων της περασμένης σεζόν.

➡️ Σε απόδοση 3.40 η ισοπαλία στο Μπενφίκα – Ατλέτικο Μαδρίτης!


Λειψία – Γιουβέντους

📊 Η Λειψία έχασε 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης την 1η αγωνιστική της φετινής σεζόν στο UEFA Champions League. Στις δύο από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις (2021-22 και 2022-23) έχει χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της.

Η Γιουβέντους έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (D1), συμπεριλαμβανομένων όλων των τριών τελευταίων συνεχόμενων – το μεγαλύτερο σερί ηττών της στα ταξίδια της στη διοργάνωση από τον Οκτώβριο του 2014 (4).

➡️ Σε απόδοση 3.30 η ισοπαλία στο Λειψία – Γιουβέντους!

510 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ➡️ FREE1000
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Champions League 2024-25 στους Betarades

Το Champions League παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά Champions League θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια Champions League για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης Champions League αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ Champions League!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα Champions League και live τη βαθμολογία Champions League για το League Phase.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις Champions League Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το Champions League στο YouTube, αλλά και τα Betarades Podcasts για το Champions League 2024 με ανάλυση, προγνωστικά και συνολικό σχολιασμό.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ