Εμπαπέ βασικός κόντρα στη Λιλ; Ο Αντσελότι εξηγεί το πλάνο

Ανανεώθηκε:
εμπαπε-ρεαλ-λιλ-αντσελοτι

Ο Κάρλο Αντσελότι, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για την πιθανή συμμετοχή του Κιλιάν Μπαπέ στον επερχόμενο αγώνα Champions League κόντρα στη Λιλ, καθώς και για άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

690 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁 Κωδικός PSCOMBO
pamestoixima 300x300
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

➡️ Βρες κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες με ένα κλικ εδώ!

Η ταχεία ανάρρωση του Μπαπέ

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για τρεις εβδομάδες ανάπαυσης, ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του με εντυπωσιακή ταχύτητα.

Ο Αντσελότι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Μπαπέ είχε μυϊκή καταπόνηση πρώτου βαθμού. Σε κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα ήθελε να ταξιδέψει μαζί μας γιατί ένιωθε καλά. Αν δεν υπάρχει κίνδυνος, χωρίς αμφιβολία θα παίξει από το πρώτο λεπτό»

Ωστόσο, η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του Μπαπέ θα ληφθεί μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου θα αξιολογηθεί η φυσική του κατάσταση.

Αντιδράσεις για τα επεισόδια στο ντέρμπι

Ο Ιταλός τεχνικός δεν απέφυγε να σχολιάσει τα πρόσφατα επεισόδια κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου έγιναν ρίψεις αντικειμένων προς τον τερματοφύλακα Κουρτουά.

Απαντώντας στις δηλώσεις του προπονητή της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Αντσελότι τόνισε:

«Τα λόγια του Σιμεόνε; Σέβομαι τη γνώμη όλων, αλλά το θέμα είναι αρκετά ξεκάθαρο. Έχουν γίνει βίαιες πράξεις και δεν μπορούν να συμβαίνουν στο γήπεδο, ούτε στην κοινωνία. Το να μιλάς για άλλα πράγματα εκτός από αυτό που συνέβη είναι λίγο απόσπαση της προσοχής. Η βία δεν μπορεί να υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Το λέω όχι μόνο για την Ατλέτικο, αλλά και για όλες τις ομάδες».

690 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁 Κωδικός PSCOMBO
pamestoixima 300x300
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ