* 8η αγωνιστική

* No Goal & Under 2.5 τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Μπασακσεχίρ έχει κερδίσει μόλις το ένα από τα 8 τελευταία μεταξύ τους (1-2-5).

* Αλλαγή προπονητή στους φιλοξενούμενους.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-2) από την Ραπίντ Βιέννης. Ο Σαμπ (43’) άνοιξε το σκορ για την Ραπίντ, ο Πιόντεκ (45+2’) ισοφάρισε για την Μπασακσεχίρ και ο Σαμπ (46’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με το… αριστερό έκαναν ποδαρικό στη League Phase του Conference League οι “γκρι κουκουβάγιες”, γνωρίζοντας την πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Με μακρινό δοκάρι της Μπασακσεχίρ ξεκίνησε η αναμέτρηση της Τετάρτης, απείλησαν και σε δύο στατικές φάσεις οι Τούρκοι πριν η Ραπίντ πάρει προβάδισμα με ένα φοβερό τελείωμα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής!

Με φορίσια κεφαλιά σε ροή αγώνα ισοφάρισε η Πιόντεκ στο κλείσιμο του ημιχρόνου, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης η άμυνα της Μπασακσεχίρ αδράνησε για το 1-2 μέσα από ωραίο συνδυασμό. Δεν είχε νέα αντίδραση η ομάδα του Ατάν, αντιθέτως ταλαιπωρήθηκε από τους Αυστριακούς στο transition και γλίτωσε το τρίτο τέρμα σε τρεις περιπτώσεις.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το ξεκίνημα στην σεζόν είναι καλό, την προηγούμενη Παρασκευή πέρασε νικηφόρα από την Σεβάστεια (1-2) για το 3ο τρίποντο στα 4 τελευταία ματς, με τον Φιγκεϊρέδο να σκοράρει δις.

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι δήλωσε ο κόουτς Ατάν, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους τραυματίες Ντουάρτε (στόπερ), Σαχινέρ (δεξί μπακ).

Μπασακσεχίρ Στατιστικά

* No Goal τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 4.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-3) από την Μπεσίκτας. Ο Φερνάντες (56’) άνοιξε το σκορ για την Μπεσίκτας, ο Ιμόμπιλε με πέναλτι (78’) έκανε το 0-2 κι ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (90+1’).

Κύκνειο άσμα για τον κόουτς Γιλμάζ η δευτεριάτικη ήττα από την Μπεσίκτας, η δεύτερη κολλητή με 3-0 στην πλάτη, με την ομάδα της Καισάρειας να παραμένει δίχως νίκη στην σεζόν (0-3-3).

Δεν έπαιξε κυνικά απέναντι στο φαβορί, δεν κατάφερε να ρίξει τον ρυθμό και σε παιχνίδι με αρκετούς χώρους φάνηκε η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων.

Γλίτωσε σε τετ α τετ του Ιμόμπιλε στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με δική της καλή στιγμή σε μετάβαση, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στην επανάληψη.

Από μεγάλο λάθος στο build up προέκυψε το 0-1 κι ένα ακόμη λάθος στην άμυνα προκάλεσε το πέναλτι για το 0-2. Γλίτωσε σε δύο ακόμη περιπτώσεις που ο διαιτητής δεν της καταλόγισε ισάριθμα πέναλτι και σε αντεπίθεση των καθυστερήσεων διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Νέος προπονητής πλέον ο 43χρονος Σινάν Καλόγλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της Γκεντσλερμπιρλιγκί στη Β’ κατηγορία, ενώ έχει εμπειρία 8 αγώνων στην Super Lig με την Αλτάι.

Με τέσσερις απουσίες στην άμυνα θα κάνει ντεμπούτο στην Κωνσταντινούπολη, τραυματίες είναι οι Κολοβέτσιος (στόπερ), Ζανβιέ (στόπερ), Χοσεϊνί (στόπερ), Ουζοντίμα (μπακ).

Καϊσέρισπορ Στατιστικά

* Over 2.5 τα 11/12 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* No Goal τα 6/9 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Μπασακσεχίρ – Καϊσέρισπορ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ