* Επαναληπτικός των “16” του κυπέλλου. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, η ομάδα που θα περάσει θα προκύψει από τη διαδικασία των πέναλτι, χωρίς παράταση.

* Η Άγκιλας Ντοράδας πέτυχε πρώτη γκολ στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους.

* Η Μπογιακά Τσικό έχει κερδίσει μόνο 1 από τα 6 εκτός έδρας που έχει δώσει κόντρα στην Άγκιλας Ντοράδας, το 2021.

* Στο πρώτο ματς: Μπογιακά Τσικό-Άγκιλας Ντοράδας 2-1 (19/09).

ΑΓΚΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Ντεπορτίβο Περέιρα εντός με 1-1 στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με πέναλτι του Κινιόνες (45’+5), ισοφαρίστηκε από τον Μόγια στο 81’.

Παρέμεινε αήττητη στη Σινσελέχο, από την άλλη όμως αυτό ήταν το δευτερο σερί εντός που δεν κέρδισε. Έφτασε πολύ κοντά, για ακόμα μια φορά, στα τελευταία λεπτά λύγισε και έχασε ένα πολύτιμο τρίποντο στον αγώνα που κάνει να μπορέσει να μπει στην πρώτη οκτάδα και να επιστρέψει στα πλέι οφ.

Αλλάζει προσανατολισμό προς το παρόν, την ενδιαφέρει πολύ και το κύπελλο, μπορεί να διακριθεί και μέσω εκείνου, αν και είναι κάτι δύσκολο. Την Μπογιακά Τσικό ωστόσο από την πρώτη στιγμή έδειξε πως θέλει να την περάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται ένα μικρό ροτέισον.

Άγκιλας Ντοράδας Στατιστικά

* Δέχτηκε πρώτη γκολ σε καθένα από τα 5 τελευταία.

* Έχει ηττηθεί σε 1/9 τελευταία, στο κύπελλο από την Μπογιακά Τσικό.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ

Προηγούμενο ματς: Διασυρμός από την Ατλέτικο Νασιονάλ με 6-2 για το πρωτάθλημα. Δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο τέσσερα γκολ από Ανγκούλο (1’, 5’), Σαρμιέντο (18’) και Σαπάτα (29’), μείωσε με τον Ταμάρα (43’). Στην επανάληψη η Νασιονάλ πέτυχε άλλα δύο με Μορέλος (48’) και Καρντόνα (57’ πεν.), πέτυχε και ένα με τον Μάικλ Γκόμες (51’).

Φυσιολογικό αποτέλεσμα στο άδειο λόγω τιμωρίας “Ατανάσιο”, αν και το σκορ ήταν μάλλον υπερβολικά βαρύ για εκείνη. Δεν έχει να περιμένει κάτι από το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που δεν κινδυνεύει, χρειάζεται απλώς μια αξιοπρεπή πορεία για να κρατήσει το μέσο όρο της αξιοπρεπή, εν όψει της επόμενης σεζόν.

Το σκορ του πρώτου αγώνα της δίνει πιθανότητες πρόκρισης και θα πάει στη Σινσελέχο για να τις εξαντλήσει. Για να το καταφέρει αυτό ωστόσο χρειάζεται μια υπέρβαση, εκτός έδρας δεν έχει πάρει ούτε ισοπαλία στο Ντιμαγιόρ ΙΙ, περνάει βέβαια και με ήττα με ένα γκολ, αν καταφέρει και νικήσει στα πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει το άγχος της πρόκρισης, στο ζευγάρι από την πρώτο στιγμή αποτελούσε το αουτσάιντερ και παραμένει.

Μπογιακά Τσικό Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 over 2,5, τα 4 με G/G.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία.

Άγκιλας Ντοράδας-Μπογιακά Τσικό στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ