8η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Πόρτσμουθ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αν και είχε τον έλεγχο του ματς, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και απειλώντας με αρκετές από αυτές, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αμυντικά δέχθηκε εξίσου πίεση, αλλά κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την εστία της.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σουόνσι. Είναι σε καλή κατάσταση, το αποδεικνύει σε κάθε αναμέτρησή της, συνηθίζει μάλιστα να βρίσκει δίχτυα, ασχέτως που απέτυχε κόντρα στην Πόρτσμουθ, ενώ είναι παράλληλα σταθερή αμυντικά, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΥΟΝΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μπρίστολ Σίτι με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Καμπάνιο στο 15’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Νάιτ στο 76’.

Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Σουόνσι. Προηγήθηκε σχετικά νωρίς, όμως στη συνέχεια δέχθηκε έντονη πίεση, στην οποία εν τέλη υπέκυψε στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη την ισοφάριση.

Καλύτερη εικόνα θα πρέπει να δείξει αν θέλει να έχει ελπίδες για θετικό πέρασμα από την έδρα της πιο δυνατής Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Είναι μεν ανεβασμένη αυτή την περίοδο, παραμένει αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια της (2-1-0), έχοντας σκοράρει σε όλα, όμως κάθε άλλο παρά άτρωτη είναι, αφού κράτησε το μηδέν παθητικό μόλις σε ένα από τα έξι πρόσφατα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μόλις μία νίκη σε τρεις εξόδους έχει αποσπάσει (1-0-2), μετρώντας 2 γκολ υπέρ και 3 κατά.

Σουόνσι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σουόνσι στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ