*Πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Βραζιλίας. Ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τη διεξαγωγή του επαναληπτικού, η πρόκριση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν φέτος για το πρωτάθλημα σε αυτό το γήπεδο, με την Ατλέτικο Μινέιρο να κερδίζει με 2-0.

*12/18 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Μινέιρο έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Παλμέιρας, με δύο πέναλτι εις βάρος της, που μετέτρεψε σε γκολ ο Ραφαέλ Βέιγκα, στο 45’ και στο 86’, με τον Χουλκ να ισοφαρίζει ενδιάμεσα στο 68ο λεπτό.

Η Ατλέτικο Μινέιρο ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Παλμέιρας, πρώτη της ήττα έπειτα από δύο σερί νίκες στο γήπεδό της, στις οποίες δεν είχε δεχθεί καν γκολ!

Στο γήπεδό της έχει εφτά νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια, όπου έχει χάσει μόνο από την Φλουμινένσε, αλλά για το πρωτάθλημα. Γιατί απέκλεισε την ίδια αντίπαλο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Όπως γίνεται κατανοητό, προσπαθεί να τα “χωρέσει” όλα, αφού υπάρχει και το εθνικό πρωτάθλημα, εκεί που βρέθηκε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έμεινε πίσω, στο -9 από την έκτη Μπαϊα, που είναι στην τελευταία θέση που οδηγεί στα προκριματικα του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες, έχοντας όμως και αγώνα λιγότερο.

Ταυτόχρονα βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί που την περιμένει η ιστορική Ρίβερ Πλέιτ!

Ατλέτικο Μινέιρο Στατιστικά

*9/13 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*8/10 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

4/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Προηγούμενο ματς: Η Βάσκο Ντα Γκάμα έφερε 1-1 εκτός με την Κρουζέιρο, ανοίγοντας το σκορ με τον Βεγκέτι στο 41’, πριν ισοφαριστεί από τον Ζε Ιβάλντο στο 59’. Και άντεξε στο τέλος παρόλο που έπαιξε με παίκτη λιγότερα για περίπου 15 λεπτά.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα απέφυγε την ήττα, φέρνοντας 1-1 εκτός έδρας με την Κρουζέιρο, δεύτερη ισοπαλία της στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που παραμένει χωρίς νίκη. Μάλιστα μία χάνει και μία φέρνει ισοπαλία σε αυτή την τετράδα αγώνων και τώρα είναι η σειρά της ήττας, αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο!

Όλα αυτά μετά από οκτώ αγώνες στους οποίους δεν είχε χάσει και είχε και πέντε νίκες, το καλύτερο φετινό της διάστημα στη σεζόν!

Βρίσκεται οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 9η θέση, ακριβώς ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο. Αλλά τουλάχιστον δεν έχει κάποια άλλη υποχρέωση σε διασυλλογική διοργάνωση!

Αλλά το χειρότερο όλων ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του βασικού της επιθετικού Ντέιβιντ, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Βάσκο Ντα Γκάμα Στατιστικά

*6/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*6/8 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Ατλέτικο Μινέιρο – Βάσκο Ντα Γκάμα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ