* 2η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

* Η Τζιρόνα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ομάδα από την Ολλανδία στα πλαίσια των κυπέλλων Ευρώπης.

* Αρνητική η προϊστορία της Φέγενορντ με ισπανικούς συλλόγους στα κύπελλα Ευρώπης, τόσο συνολικά, όσο και εκτός έδρας. Μετράει 6-2-10 συνολικά, 2-1-6 μακριά από το Ρότερνταμ, έχασε τα 3 τελευταία επί ισπανικού εδάφους.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League της Τετάρτης 02/10!

ΤΖΙΡΟΝΑ (Ισπανία)

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Θέλτα για το πρωτάθλημα με 1-1. Προηγήθηκε με τον Ερέρα (38’), ισοφαρίστηκε από τον Άσπας στο 81’.

Πήγε για μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη που θα την ανέβαζε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας της Λα Λίγκα, όμως δεν της βγήκε. Όσο είχε το προβάδισμα φαινόταν ότι θα βρει κάποια στιγμή και το δεύτερο γκολ, μετά την ισοφάριση το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό, αλλά καμία δεν έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.

Δυσκολεύεται πολύ να ανταποκριθεί στο ρόλο της ομάδας που προσπαθεί έστω να διατηρήσει τα περσινά κεκτημένα. Η παρουσία στην τετράδα δείχνει άπιαστο όνειρο για φέτος, ακόμα και η συμμετοχή για δεύτερη γενικά αλλά και συνεχόμενη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γενικότερα φαντάζει ως κάτι πολύ δύσκολο.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε με ήττα, από την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός με 1-0, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις. Ο μόνος που δεν θέλει να το θυμάται με τίποτα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο γκολκίπερ Γκασανίγα, ο οποίος στο 90’ έχασε την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του, εκείνη πέρασε κάτω από το σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα για να φέρει μια άδικη ήττα για τους Καταλανούς, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα απέναντι σε ένα από τα φαβορί, ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου.

Αρχίζει να φαίνεται ότι κάτι δεν έχει πάει καλά με το σχεδιασμό της χρονιάς, για μια ομάδα που συμμετέχει στο τρομερά απαιτητικό φέτος Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τραυματισμοί που της έχουν προκύψει από την αρχή της σεζόν είναι ήδη αρκετοί και υπάρχει φόβος ότι αυτό θα κορυφωθεί, καθώς κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να λείψουν λόγω απουσίας εναλλακτικών λυσέων. Ήδη έχει αρχίσει να βιώνει τις συνέπειες, στο Παρίσι δεν ήταν διαθέσιμος ο χαφ Ερέρα, τώρα τραυματίστηκαν και χάνουν το παιχνίδι ο στόπερ Μπλιντ και ο μέσος Οριόλ Ρομέου.

Πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας ματς στην ιστορία της το παιχνίδι με τη Φέγενορντ. Ιδιαίτερη υποδοχή με “μωσαϊκό” στις κερκίδες ετοιμάζουν οι οπαδοί της, τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα, όμως το γήπεδο θα έχει εορταστική εικόνα. “Το να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Μοντιλίβι ήταν όνειρο όλων μας, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα” δήλωσε ο κόουτς Μίτσελ, ο οποίος πλην των Μπλιντ, Οριόλ Ρομέου δεν αντιμετωπίζει άλλα σημαντικά προβλήματα.

Τζιρόνα Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία, τρέχει μίνι σερί με 2 ισοπαλίες.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5, τα 4 με N/G.

* Τα 2/3 εντός που έδωσε μέχρι στιγμής είχαν σύνολο από 4 γκολ και πάνω.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (Ολλανδία)

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Ναϊμένγκεν εκτός με 1-1 για το πρωτάθλημα. Έχανε από το γκολ του Χάνσεν στο 34’, ισοφάρισε με τον Λοτόμπα στο 88’.

Με πολλές αλλαγές, λίγο έλειψε να ηττηθεί από τη Ναϊμέγκεν. Με τα πολλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’, μετά το γκολ της όμως η αντίπαλος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, στις καθυστερήσεις, για να ανακτήσει το προβάδισμα και λογικά και όλους τους βαθμούς. Ακόμα και το γκολ της ισοφάρισής της, από “ριμπάουντ” σε ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ της Ναϊμέγκεν ήρθε, γενικά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, την επηρέασε πολύ.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά, ούτε στο πρωτάθλημα, όπου είναι δέκατη, ούτε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την πρώτη αγωνιστική της league phase διασύρθηκε μέσα στο “σπίτι” της από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Λεβερκούζεν με 0-4, σκορ το οποίο μάλιστα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο! Αν δηλαδή οι Γερμανοί δεν έριχναν αισθητά το τέμπο τους στην επανάληψη, το σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει ακόμα περισσότερο.

Δυσκολεύεται πολύ ο Δανός Μπρίαν Πρίσκε να… χωρέσει στα παπούτσια του Άρνε Σλοτ, ξεκίνησε καλά όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πάντως ο στόχος είναι κάτι πολύ εφικτό, το να τερματίσει σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στα νοκ άουτ για τους “16”, θα αποτελέσει μεγάλη αποτυχία αν δεν τα καταφέρει, με δεδομένο και τον ανταγωνισμό που υπάρχει φυσικά.

Ο κόσμος της δεν πτοείται από τα τελευταία μέτρια ως πολύ άσχημα αποτελέσματα, 500 εισιτήρια πήραν, τα οποία εξαντλήθηκαν, για 700 Ολλανδούς στη μικρή πόλη της Καταλονίας κάνουν λόγο τα μέσα της Ισπανίας. Εκείνο που ανησυχεί τις ισπανικές αρχές είναι το ποιόν των οπαδών της, λαμβάνουν ειδικά μέτρα για τους χούλιγκαν, οι οποίοι φέρονται να έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο μέσω μεταπώλησης.

“Πρέπει να τα κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια, δεν πιστεύω πως είναι η τύχη εκείνο που χρειαζόμαστε. Χάσαμε βαθμούς που αξίζαμε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερή μας εκδοχή με την Τζιρόνα, η οποία μπορεί να έχασε βασικούς παίκτες, αλλά αρχίζει και βρίσκει ισορροπία” δήλωσε ο κόουτς Πρίσκε. Παραμένει τραυματίας ο βασικός επιθετικός Σαντιάγο Χιμένεζ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το επόμενο τρίμηνο. Σταθερά έξω και οι υπόλοιποι μακροχρόνιοι τραυματίες.

Φέγενορντ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια στα κύπελλα Ευρώπης, απολογισμός 0-4-7. Τελευταία νίκη το 3-1 επί της Σλάβια Πράγας, τη σεζόν 2021/22 για το Κόνφερενς Λιγκ.

* Ηττήθηκε στα 13/16 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει συνολικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρέχει σερί 10 ηττών, τελευταία νίκη της ήταν τη σεζόν 2002/03 επί της Νιούκαστλ με 1-0.

* G/G τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Τζιρόνα-Φέγενορντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ