*2η αγωνιστική

*Δεν έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες.

*Μόλις τέσσερις αναμετρήσεις έδωσε η Λειψία με ιταλικές ομάδες (2-1-1 / διαφορά γκολ 6-4). Εντός έδρας σημείωσε μία ισοπαλία και μία ήττα.

*Τον πρώτο λόγο έχει η Γιουβέντους κόντρα σε ομάδες απ’ τη Γερμανία (29-10-16 / διαφορά γκολ 87-64). Μακριά από το σπίτι της μετράει έντεκα νίκες, έξι ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League της Τετάρτης 02/10!

ΛΕΙΨΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-0) της Άουγκσμπουργκ. Δύο γκολ πέτυχε ο Σέσκο (11′, 15′), από ένα οι Οπέντα (46′) και Τσάβι Σίμονς (57′). Σε πέναλτι αστόχησαν οι φιλοξενούμενοι στο 27′ με Γκουβελέουφ.

Μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ μπροστά στο κοινό της σκοράροντας δύο φορές με ισάριθμα γκολ του Σέσκο, σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Την κράτησε όρθια ο Γκουλάτσι αποκρούοντας πέναλτι του Γκουβελέουφ λίγο αργότερα, προτού καθαρίσει την μπουγάδα πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Εξαιρετική εμφάνιση απ’ τη Λειψία που… ξεμπούκωσε δημιουργώντας 17 ευκαιρίες, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 3.05 xGoals. Παράλληλα έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων (0-2-1 / διαφορά γκολ 1-2), φτάνοντας τους έντεκα βαθμούς καταλαμβάνει την 3η θέση της Μπουντεσλίγκα και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δύο βδομάδες οι “κόκκινοι ταύροι” προηγήθηκαν μόλις στο 4′ στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα με τη συμπλήρωση των 90′ πανηγυρίζοντας τη νίκη. Γνώρισαν δύο ήττες στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους στην εν λόγω διοργάνωση, όσες στις προηγούμενες δέκα (τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες).

“Η Γιουβέντους αποτελεί ομάδα καθιερωμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να φτάσουμε σε υψηλή απόδοση απέναντί της, ανυπομονούμε για τη μεταξύ μας αναμέτρηση”, είπε ο προπονητής Ρόζε. Διαθέσιμος είναι ο Έλμας που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, νοκ άουτ τέθηκαν Καμπλ, Σλάγκερ και Ουεντραογκό. Την Κυριακή (6/10) φιλοξενείται στην έδρα της Χάιντενχαϊμ.

ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-0) της Τζένοα. Ντοπιέτα πέτυχε ο Βλάχοβιτς (48′ πεν., 55′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κονσεϊσάο (89′).

Μετά από τρεις σερί “λευκές” ισοπαλίες, η Γιουβέντους επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών στη Σέριε Α αλώνοντας εύκολα την έδρα της Τζένοα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βλάχοβιτς που πέτυχε ντοπιέτα φτάνοντας τα τέσσερα γκολ σε επτά συμμετοχές απ’ το ξεκίνημα της σεζόν.

Μετά από ένα ισορροπημένο, χωρίς θέαμα, πρώτο ημίχρονο οι “μπιανκονέρι” καθάρισαν το “τρίποντο” μέσα σε εννέα λεπτά, προτού ο Κονσεϊσάο ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα τους διαμορφώνοντας, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα λίγο πριν το 90′. Φτάνοντας τους 12 βαθμούς διατηρούνται στη 2η θέση και στο -1 από τη Νάπολι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Γιουβέντους αποτελεί τη μοναδική ομάδα στο top-5 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που δεν έχει δεχτεί γκολ. Συνολικά στη σεζόν μάζεψε μόλις μία φορά την μπάλα από τα δίχτυα της στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αϊντχόφεν, την οποία πέταξε νοκ άουτ πριν από δύο βδομάδες στο Τορίνο (3-1).

Πανηγύρισε τη νίκη στις δύο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που αντιμετώπισε ομάδα της Μπουντεσλίγκα και στις τρεις από τις πέντε τελευταίες (μία ισοπαλία, μία ήττα). Υπέστη την ήττα στις τρεις τελευταίες εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ δεχόμενη συνολικά οχτώ γκολ.

“Προετοιμαστήκαμε για μία ιδιαίτερα απαιτητική αντίπαλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρεσάρει αρκετά. Είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως πάντα, θα προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με σεβασμό για τη Λειψία”, είπε ο προπονητής Τιάγκο Μότα. Σταθερά εκτός ο Μίλικ, δεν υπολογίζεται και ο Γουεά. Την Κυριακή (6/10) υποδέχεται την Κάλιαρι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΕΙΨΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ