* 2η αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

* Η Λίβερπουλ έχει ρεκόρ 18-6-18 απέναντι σε ιταλικές ομάδες.

* Η Μπολόνια αντιμετωπίζει για πρώτη φορά αγγλική ομάδα.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League της Τετάρτης 02/10!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Γουλβς. Ο Κονατέ (45+2’) άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ, ο Αΐτ Νουρί (56’) ισοφάρισε για τη Γουλβς και ο Σαλάχ με πέναλτι (61’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

4η διαδοχική νίκη πέτυχαν οι “κόκκινοι” το Σάββατο επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους παράδοση απέναντι στη Γουλβς και προσπέρασαν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με ρεκόρ 5-0-1.

Δεν ήταν κυριαρχική η εμφάνιση της Λίβερπουλ στο “Μόλινιου” (55% κατοχή), αλλά το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο βάσει ευκαιριών (0.64 – 2.54 xGoals). Ο Σζομποσζλάι έχασε το άχαστο πριν ο Κονατέ αξιοποιήσει σέντρα του Ζότα για το 0-1 με δυναμική κεφαλιά.

Ο Γάλλος στόπερ όμως έβαλε ξανά στο ματς τη Γουλβς με την γκάφα του σε φαινομενικά εύκολη φάση (1-1). Δεν πρόλαβε να αγχωθεί όμως από την ισοφάριση η ομάδα του Σλοτ, καθώς ο Ζότα κέρδισε άμεσα το πέναλτι για το 1-2.

Όσον αφορά το Champions League, η πρεμιέρα των “κόκκινων” ήταν γοητευτική στο Σαν Σίρο (1-3). Ξεπέρασαν γρήγορα την ψυχρολουσία του 1-0 (Πούλισικ) σε μετάβαση και κυριάρχησαν απόλυτα (0.61 – 3.09 xGoals).

Δημιουργούσαν ευκαιρίες ανά δίλεπτο στο β’ μισό του ημιχρόνου, ο Σαλάχ είχε δύο δοκάρια και οι δύο στόπερ (Κονατέ, Φαν Ντάικ) γύρισαν το ματς με στατικές κεφαλιές από χτυπήματα των μπακ (Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τσιμίκα).

Στα αγωνιστικά νέα, ο Ζότα (φορ) έχασε προπονήσεις μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι, αλλά θα είναι διαθέσιμος. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Κιέζα (εξτρέμ) που έβγαλε μυϊκό πρόβλημα στην προπόνηση. Παραμένει εκτός δράσης ο τραυματίας Έλιοτ (μέσος).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* No Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας.

* Under 2.5 τα 7/10 τελευταία εντός έδρας για το Champions League.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Αταλάντα. Ο Κάστρο (46’) άνοιξε το σκορ για την Μπολόνια, η οποία έμεινε με 10 παίκτες στο 51’ και ο Σάμαρτζιτς (90’) ισοφάρισε για την Αταλάντα.

Δεν κατάφεραν να επικρατήσουν στην πρεμιέρα του Champions League οι πρωτάρηδες “ροσομπλού”, αλλά η εμφάνιση στην υποδοχή της Σαχτάρ (0-0) πριν δύο εβδομάδες έδειξε ότι ανήκουν στο επίπεδο της διοργάνωσης.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι (48-52%) απέναντι στους Ουκρανούς δεν απειλήθηκαν πέραν από την φάση του 4ου λεπτού, όταν ο κίπερ Σκορούπσκι απέκρουσε το πέναλτι του Σουντάκοφ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπολόνια έγινε πιο πιεστική και στα τελευταία λεπτά ξόδεψε αρκετές στιγμές να βρει το νικητήριο γκολ.

Στη φετινή Serie A μετράει μόλις μία νίκη (1-4-1), αυτή στην Μόντσα (1-2) τέσσερις ημέρες μετά την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, ενώ το Σάββατο υπέφερε στο δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο απέναντι στην Αταλάντα.

Κολακευτικό για την ίδια το 1-1, αφού δεν είχε ευκαιρία στο ματς πριν και μετά το εντυπωσιακό τελείωμα του νεοφερμένου στράικερ Κάστρο, ο οποίος σκόραρε και στα τρία τελευταία της Serie A.

“Πρέπει να μπούμε δυνατά και να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Η Λίβερπουλ ξέρει καλά να βάζει τους αντιπάλους σε δύσκολες θέσεις, πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο.” δήλωσε ο κόουτς Ιταλιάνο.

Με 23 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η αποστολή στο Λίβερπουλ, εκτός έμειναν οι Ντε Σιλβέστρι (δεξί μπακ), Φέργκιουσον (μέσος), Ελ Αζουζί (μέσος), Πομπέγκα (μέσος), Καμπιάγκι (φορ), Κάρλσον (εξτρέμ).

 ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6/7 φετινά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Under 2.5 τα 6/9 τελευταία εκτός έδρας.

Λίβερπουλ – Μπολόνια στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ