* 2η αγωνιστική

* Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το 1982 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με την Άστον Βίλα να επικρατεί 1-0.

* Η Άστον Βίλα έχει ρεκόρ 2-0-2 απέναντι σε γερμανικές ομάδες.

* Η Μπάγερν έχει ρεκόρ 28-19-16 απέναντι σε αγγλικές ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League της Τετάρτης 02/10!

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Ίπσουιτς. Ο Ντελάπ (8’) άνοιξε το σκορ για την Ίπσουιτς, οι Ρότζερς (15’), Γουότκινς (32’) γύρισαν προσωρινά το ματς για την Άστον Βίλα και ο Ντελάπ (72’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακή η παρθενική εμφάνιση των “villans” στο σύγχρονο Champions League, πριν δύο εβδομάδες πέρασαν νικηφόρα από την Βέρνη, με το 0-3 να είναι κολακευτικό εντέλει για τους γηπεδούχους Γιουνγκ Μπόις.

Για ένα 15λεπτο στο ξεκίνημα προβληματίστηκε η ομάδα του Έμερι κι έπειτα έβρισκε με χαρακτηριστική ευκολία τα κενά στα μεσοδιαστήματα, αλλά και στην πλάτη των Ελβετών για να βρει δίχτυα με Τίλεμανς (27’), Ράμσεϊ (38’) και Ονάνα (86’).

Ακολούθησαν τρία εγχώρια παιχνίδια στα οποία δεν έπεισε με την αγωνιστική της συγκέντρωση. Είχε “νεκρά” διαστήματα και στην ανατροπή επί της Γουλβς (3-1 εντός) και στο Λιγκ Καπ με τη Γουίκομ (1-2 εκτός) και την Κυριακή στο Ίπσουιτς (2-2), όπου οι γηπεδούχοι τις περισσότερες ευκαιρίες.

“Τον γνωρίζω από την Μπέρνλι, θεωρώ ότι είναι ένας κόουτς με λαμπρό μέλλον. Τον σέβομαι γιατί παίξαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια πέρσι.” δήλωσε για τον Κομπανί ο κόουτς Έμερι.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Κας (δεξί μπακ) επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά δεν προλαβαίνει το σημερινό παιχνίδι, χάνει 3ο σερί ματς ο αρχηγός ΜακΓκιν (μέσος) λόγω τραυματισμού, ένω παραμένουν εκτός και οι μακροχρόνια τραυματίες Μινγκς (στόπερ), Καμαρά (μέσος) που βρίσκονται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 8/9 τελευταία εντός έδρας.

* Δέχθηκε γκολ και στα 15/18 τελευταία εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΓΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λεβερκούζεν. Ο Άντριχ (31’) άνοιξε το σκορ για τη Λεβερκούζεν και ο Πάβλοβιτς (39’) ισοφάρισε για την Μπάγερν.

Μπορεί να μην κέρδισαν οι Βαυαροί στην σαββατιάτικη μάχη τίτλου με την περσινή πρωταθλήτρια, αλλά η εμφάνιση της ομάδας του Κομπανί ήταν τρομακτική για τους ανταγωνιστές εντός κι εκτός συνόρων.

Το υψηλό πρέσινγκ του Βέλγου κόουτς “έπνιξε” την Λεβερκούζεν, εκμηδένισε μία από τις πλέον παραγωγικές ομάδες του πλανήτη, δεν της επέτρεψε να κάνει ούτε μία επίθεση της προκοπής, την κράτησε σε μόλις 2 τελικές και 0.06 xGoals!

Το μόνο που έλειψε για την Μπάγερν ήταν το δεύτερο γκολ (1.38 xGoals), αφότου ο Πάβλοβιτς απάντησε στο εντυπωσιακό 0-1 του Άντριχ με ακόμη πιο εντυπωσιακό βολέ εκτός περιοχής. Μοιραίος ο Γκνάμπρι με το διπλό δοκάρι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, πανταχού παρών ο Κίμιχ.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή βαθμολογική απώλεια, είχαν προηγηθεί 4/4 νίκες στην Bundesliga, ενώ στην πρεμιέρα του Champions League έσπασε ρεκόρ της διοργάνωσης πετυχαίνοντας 9 γκολ υποδεχόμενη την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (9-2). Ο Κέιν πέτυχε “καρέ” τερμάτων και δύο φορές σκόραρε ο Ολίσε, ο οποίος έχει κουμπώσει γρήγορα στη νέα του ομάδα και κάνει σπουδαία πράγματα.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Κέιν αποχώρησε με ενοχλήσεις στο φινάλε του σαββατιάτικου αγώνα, αλλά προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται ξανά στην 11αδα. Εκτός παραμένουν λόγω τραυματισμών οι ρολίστες Ίτο (στόπερ), Στάνισιτς (μπακ), Μποεΐ (δεξί μπακ).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 5/7 φετινά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Σκόραρε 2+ φορές στα 11/13 τελευταία εκτός έδρας.

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το Champions League.

Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ