Η Euroleague γιορτάζει τα 25 της χρόνια με ένα επικό βίντεο

Ανανεώθηκε:
euroleague-video

Η Euroleague, το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ, ετοιμάζεται να ξεκινήσει την 25η σεζόν της με έναν ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο. Στο Betarades.gr βρίσκεις κάθε αγωνιστική τα καλύτερα προγνωστικα ευρωλιγκα.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε ένα teaser βίντεο που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους του αθλήματος.

👉 Αναλυτικά το Euroleague πρόγραμμα με όλους τους αγώνες, αποδόσεις και κανάλι μετάδοσης!

👉 Αναλυτικά η βαθμολογία Ευρωλίγκα που ανανεώνεται αυτόματα!

Το πάρτι των αστέρων

Στο επίκεντρο του βίντεο βρίσκεται ένα φανταστικό πάρτι για τον εορτασμό των 25 χρόνων της διοργάνωσης. Σε αυτό το πάρτι, καλεσμένοι είναι όλες οι μεγάλες δόξες της Euroleague, παλιές και νέες.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές βλέπουμε τον θρυλικό Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος εμφανίζεται συνοδευόμενος από τα πολυάριθμα τρόπαιά του, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα.

Δίπλα του, άλλοι σπουδαίοι παίκτες όπως ο Κάιλ Χάινς, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι και ο Γιώργος Πρίντεζης κάνουν την επανεμφάνισή τους στη διοργάνωση, αυτή τη φορά ως επίτιμοι καλεσμένοι.

Χιουμοριστικές πινελιές

Το βίντεο είναι γεμάτο με χιουμοριστικές στιγμές που αναδεικνύουν την ανθρώπινη πλευρά των αστέρων του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τα τηλέφωνα “παίρνουν φωτιά” καθώς κάποιοι, όπως ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθυστερούν να φτάσουν στο πάρτι.

Ο Εργκίν Αταμάν προσθέτει μια κωμική νότα καθώς αναρωτιέται “πού είναι η Ευρωλίγκα;” και στη συνέχεια επιδεικνύει τις ικανότητές του στο Water Bottle Flip Challenge, ένα δημοφιλές φοιτητικό παιχνίδι.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει

Η νέα σεζόν της Euroleague ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας επετειακής χρονιάς.

Το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της διοργάνωσης διεξήχθη στις 15 Οκτωβρίου 2000 μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη. Από τότε, η Euroleague έχει προσφέρει 24 σεζόν γεμάτες με συναρπαστικό μπάσκετ και αξέχαστες στιγμές.

Με αυτό το δημιουργικό και διασκεδαστικό βίντεο, η Euroleague καταφέρνει να “ζεστάνει” τους φιλάθλους και να δημιουργήσει προσμονή για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν ευρωπαϊκού μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Η παρουσία τόσων μεγάλων ονομάτων, από τον Πάμπλο Λάσο και τον Μάικ Τζέιμς μέχρι τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και τον πρόεδρο της λίγκας Ντέγιαν Μποντιρόγκα, υπογραμμίζει τη σημασία αυτής της επετείου για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ 🎁 από τη Stoiximan!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ