Νεϊμάρ: “Επέστρεψε”, αλλά δε μπορεί να αγωνιστεί μέχρι τον Ιανουάριο

Ανανεώθηκε:
neymar-epistrofi-al-hilal-ianouarios

Μετά από ένα έτος απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Νεϊμάρ επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις της Αλ Χιλάλ. Τοπ στοιχηματικές εταιρίες στην οθόνη σου!

Combo Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν ολοκλήρωσε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην αποκατάστασή του.

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Επέστρεψα. Είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά με την ομάδα. Και τώρα μόνο χαρά”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neymar Jr (@neymarjr)

Η πορεία προς την πλήρη αποκατάσταση

Παρά την επιστροφή του στις προπονήσεις, ο Νεϊμάρ βρίσκεται ακόμη σε φάση αποθεραπείας. Θα συνεχίσει να προπονείται με την μπάλα, προετοιμάζοντας σταδιακά το έδαφος για την επιστροφή του στους επίσημους αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, περιλαμβάνοντας βλάβες στον μηνίσκο και τους χιαστούς συνδέσμους.

Ο τραυματισμός αυτός συνέβη τον Οκτώβριο του 2023, περιορίζοντας τη συμμετοχή του σε μόλις 5 παιχνίδια του περασμένου πρωταθλήματος.

Η αναμονή για την επίσημη επιστροφή

Παρά την ενθουσιώδη επιστροφή του Νεϊμάρ στις προπονήσεις, οι φίλαθλοι θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να τον δουν σε επίσημο αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ δεν μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο λόγος είναι ότι ο σύλλογος, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Jorge Jesus, δεν έχει δηλώσει ακόμη τον παίκτη στο ρόστερ για τη φετινή σεζόν του Saudi Pro League.

Η δήλωση του Νεϊμάρ στο ρόστερ μπορεί να γίνει μόνο τον Ιανουάριο, λόγω των κανονισμών της λίγκας.

Η επιστροφή του Νεϊμάρ στις προπονήσεις αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα τόσο για τον ίδιο όσο και για την Αλ Χιλάλ. Ωστόσο, η πλήρης επανένταξή του στην αγωνιστική δράση θα απαιτήσει υπομονή και προσεκτικό σχεδιασμό από όλες τις πλευρές.

Combo Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ