Vistabet – Build A Bet* στους αγώνες του Champions League (01/10)!

Ανανεώθηκε:
vistabet logo

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Παρί στο Λονδίνο και θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στη League Phase του Champions League.

Vistabet – Ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!
Vistabet banner logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πρώτη νίκη

H πρεμιέρα της στη διοργάνωση δεν ήταν η ιδανική, αφού η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα. Είχε μόλις εννέα επαφές στην αντίπαλη εστία, τις λιγότερες στη διοργάνωση έπειτα το ματς με την Μπάγερν το 2014. Οι Λονδρέζοι εντός συνόρων κατάφεραν να λυγίσουν στις καθυστερήσεις τη Λέστερ και να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. «Είναι πολύ δύσκολη ομάδα η Παρί. Κυριαρχεί όπου και εάν παίζει. Έχει ξεκάθαρες ιδέες στο παιχνίδι της» τόνισε ο Αρτέτα, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του, τους Γουάιτ, Καλαφιόρι, Μερίνο. Η Άρσεναλ είναι αήττητη στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις της με την Παρί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας μια νίκη και τρεις ισοπαλία. Στο 1.72 στην Vistabet να κερδίσει η Άρσεναλ το ντέρμπι.

Vistabet – Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Champions League!
Vistabet banner logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με παράδοση ο Λουίς Ενρίκε

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπερκέρασε το εμπόδιο της Ρεν (3-1), διατηρήθηκε στην κορυφή της Ligue 1, ωστόσο η λογομαχία που φέρεται να είχε ο Λουίς Ενρίκε με τον Ντεμπελέ χάλασαν το κλίμα. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Γάλλο επιθετικό. Στην πρεμιέρα της στο Champions League, η Παρί τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Τζιρόνα, ωστόσο ένα αυτογκόλ του Γκατσανίγκα έδωσε στους Γάλλους τους τρεις βαθμούς. Ο Λουίς Ενρίκε θα βρει απέναντί του τον Μικέλ Αρτέτα και η παράδοση είναι σύμμαχός του, αφού στις έξι τελευταίες μονομαχίες με Ισπανούς έχει πέντε νίκες και μια ήττα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: