9η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Λίνκολν, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Ντρέιπερ στο 26’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Τσανταμάρτερι στο 68’.

Μέτρια εμφάνιση και μία ακόμα ήττα για την Κέμπριτζ. Αν και είχε ευκαιρίες, ήταν αναποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην σκοράρει. Από την άλλη υπέκυψε σχετικά εύκολα στην πίεση των φιλοξενούμενων, δεχόμενη γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Έφτασε αισίως τα δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ψάχνει αντίδραση, όμως η εικόνα της είναι κάκιστη, με την άμυνά της να έχει πάρα πολλά προβλήματα. Από την άλλη είναι θετικό το γεγονός ότι σκοράρει συχνά, αλλά δεν της είναι μέχρι στιγμής αρκετό για να αποσπάσει θετικότερα αποτελέσματα.

Κέμπριτζ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΔΕΡΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σριούσμπερι με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Λόιντ στο 22’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κλαρκ-Χάρις με πέναλτι στο 70’.

Καλή εμφάνιση, αλλά με ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Ρόδεραμ. Μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας, είχε όμως τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, αλλά απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μπορέσει μόνο να ισοφαρίσει στο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση θέλει και πρέπει να πραγματοποιήσει, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες. Έχει σημαντική ευκαιρία να το πετύχει, καθώς αντιμετωπίζει την ουραγό Κέμπριτζ, η οποία έχει με διαφορά τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Σκοράρει σχεδόν μόνιμα, ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, όμως «πληρώνει» τις αμυντικές της αδυναμίες.

Ρόδεραμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κέμπριτζ – Ρόδεραμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ