9η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 2/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μάνσφιλντ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Έβανς στο 47’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Λιούις στο 89’.

Αν και άφησε θετικά στοιχεία, εν τέλη ηττήθηκε. Φάνηκε να έχει τον έλεγχο του ματς, πίεσε έντονα στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Από την άλλη στην επανάληψη μπήκε νωθρά και έμεινε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα, ενώ στα τελευταία λεπτά άφησε κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι «σφραγίζοντας» το τρίποντο.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, πολλοί θεώρησαν πως μετά τη νίκη της επί της Χάντερσφιλντ θα βρει ρυθμό και θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στο πολύ θετικό αυτό αποτέλεσμα, παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Επιρρεπής αμυντικά, αυτό είναι το μεγαλύτερό της πρόβλημα, ενώ από την άλλη αν και δημιουργεί ευκαιρίες, είναι αρκετές οι περιπτώσεις στις οποίες δεν βρήκε δίχτυα.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κρόουλι, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Ντέμπσεϊ στο 5’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο ΜακΈιτι στο 78’.

Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Μπόλτον. Αν και δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, εκμεταλλευόμενη από μία σε κάθε ημίχρονο, πετυχαίνοντας συνολικά δύο τέρματα και πανηγυρίζοντας το τρίποντο.

Φαίνεται να έχει αφήσει πίσω τη βαριά ήττα κόντρα στη Χάντερσφιλντ πριν από τρεις αγωνιστικές, μετρώντας διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ρέντινγκ (5-2) και Κρόουλι (0-2). Είναι ανεβασμένη, έχει στρέψει την απόλυτη προσοχή της στο πρωτάθλημα, ύστερα και από τον αναμενόμενο αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ κόντρα στην Άρσεναλ (5-1). Είναι ανεβασμένη, σκοράρει με συνέπεια, όμως θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα στα μετόπσθεν.

Μπόλτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Νορθάμπτον – Μπόλτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ