9η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Γουίκομπ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Σινκλέρ στο 17’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Χάρβι στο 77’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Λόου στο 90+6’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και γνώρισε ακόμα μία ήττα. Αν και πήρε κεφάλι στο σκορ σχετικά νωρίς στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη υπέκυψε στην πίεση που της ασκήθηκε, δεχόμενη την ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, τα οποία δείχνει να μην μπορεί να λύσει άμεσα, ενώ ακόμα και που σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια της, αυτό δεν της είναι αρκετό.

Μπρίστολ Ρόβερς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Στίβενεϊτζ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Ρόμπερτς στο 67’.

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τη Τσάρλτον. Λίγες οι ευκαιρίες που είχε στο ματς, δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία και έμεινε στο μηδέν. Η άμυνά της δέχθηκε έντονη πίεση, στην οποία εν τέλη υπέκυψε λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Καλύτερη εμφάνιση θα χρειαστεί προκειμένου να περάσει από την έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς. Προέρχεται από συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, η μία κόντρα στη Μπλάκπουλ (1-2) και η άλλη απέναντι στη Στίβενεϊτζ (1-0). Αν και σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια της, «πληρώνει» τις αμυντικές της αδυναμίες, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-1-3).

Τσάρλτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπρίστολ Ρόβερς – Τσάρλτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ