*9η αγωνιστική

* 10 σερί αγώνες τους έχουν 2-3 γκολ

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Τζίλιγχαμ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Μπάροου, ανοίγοντας το σκορ με τον Κλαρκ στο 17ο λεπτό, ενώ “καθάρισε” το παιχνίδι με τέρμα του ΜακΚένζι στο 62’.

Η Τζίλιγχαμ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Μπάροου, πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, πάλι χωρίς να δεχθεί γκολ! Ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά σημαντικό γι’ αυτήν, αφού ήταν σε αγώνα κορυφής και την διατηρεί μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Διαθέτει την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας, έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ σε οκτώ αγωνιστικές και με μόνο μία ήττα, είναι στο +4 από την τέταρτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Το ένα από τα δύο γκολ που δέχθηκε, ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά στην πρώτη από τις 4/4 νίκες που έχει ως τώρα στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα, αν και έχει ηττηθεί σε αυτό για το Λιγκ Τρόφι.

Τζίλιγχαμ Στατιστικά

*6/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/9 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Η Γκρίμσμπι κέρδισε 2-3 εκτός έδρας την Καρλάιλ, με τέρμα του Ρότζερς στις καθυστερήσεις, αν και είχε βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ από τέρματα των Λαβέλ (12’), Σαντί (27’), καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τους Μπάρινγκτον (24’), Μπας (81’).

Η Γκρίμσμπι πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, με 2-3 επί της Καρλάιλ, δεύτερη συνεχόμενη, αλλά πρώτη που παίρνει στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από την έδρα της, έπειτα από 3/3 ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια της.

Αξίζει να σημειωθεί, πώς τρεις σερί νίκες έχει να πετύχει από τον Απρίλιο του 2022, όταν αγωνιζόταν στη χαμηλότερη κατηγορία, στη Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί που πρωταγωνιστούσε! Δηλαδή πέρασε μία σεζόν ολόκληρη πέρυσι, χωρίς να τα καταφέρει!

Αυτά τα αποτελέσματα την ανέβασαν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο.

Γκρίμσμπι Στατιστικά

*7/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Τζίλιγχαμ – Γκρίμσμπι στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ