*9η αγωνιστική

*11/13 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, τα 10 μαζί με over 2,5, 5/6 σε αυτό το γήπεδο.

ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Προηγούμενο ματς: H Μπρόμλεϊ έφερε 1-1 εντός έδρας με τους Μίλτον Κέινς Ντονς, αν και βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Τόμλινσον στο 8’. Ισοφάρισε με τον Τσικς στο 23ο λεπτό.

Η Μπρόμλεϊ συνεχίζει να έχει πρόβλημα στο να κερδίσει, αφού μετά το πολύ καλό της ξεκίνημα ως νεοφώτιστη, με 2/2 νίκες στις πρώτες αγωνιστικές, έχει μείνει σε αυτές!

Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τους Μίλτον Κέινς Ντονς, συμπληρώνοντας οκτώ σερί αγώνες χωρίς νίκη, με πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες, οι δύο στο πρωτάθλημα.

Ειδικά στην έδρα της, δεν έχει νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Μένει να φανεί πώς θα αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση, δεδομένου πώς φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τόσο υψηλή κατηγορία.

Μέχρι στιγμής πάντως, οι δύο αρχικές νίκες, την διατηρούν σε μικρή απόσταση ασφαλείας, στο +5 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μπρόμλεϊ Στατιστικά

*8/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της, έξι σερί στα πιο πρόσφατα.

*6/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*6/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Τσέστερφιλντ κέρδισε 0-3 εκτός έδρας την Ντονκάστερ, με τον Ντάνκλεϊ (31’) να ανοίγει το σκορ, ενώ μετά το 49’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε. Πέτυχε δεύτερο γκολ στο 59’ με πέναλτι του Μάντεν, ενώ ο Μπέρι-ΜακΝάλι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μάλιστα μετά το 85’ έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω!

Η Τσέστερφιλντ, που από πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες θεωρείται ως μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και την απευθείας άνοδο, πέρασε με 0-3 από την δύσκολη έδρα της Ντονκάστερ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια που δεν τα είχε καταφέρει.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη μακριά από την έδρα της, μετά από εκείνη που είχε πετύχει στο γήπεδο της Κρου.

Είναι στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 9η θέση, πλησιάζοντας στο -1 την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Και είναι στο -4 από την πρώτη τριάδα που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Τσέστερφιλντ Στατιστικά

*7/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*7/11 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Μπρόμλεϊ – Τσέστερφιλντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ