*9η αγωνιστική

*Τέσσερα σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια τους.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Τσέλτεναμ ήταν πολύ κακή και έχασε με 0-2 εντός έδρας από την Φλίτγουντ, με δύο γκολ του Βίρτουε – Θικ (5’, 51’), στις αρχές κάθε ημιχρόνου, ενώ γλίτωσε και δύο φορές από το δοκάρι της!

Η Τσέλτεναμ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της, και έχασε με 0-2 εντός έδρας από την Φλίτγουντ, με το σκορ να μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στους τρεις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, ενώ γενικώς έχει μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, αμφότερες στο γήπεδό της.

Είναι ακόμη χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, στη 20η θέση του, αλλά διατηρείται στην ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, τεσσάρων βαθμών, από τη ζώνη του υποβιβασμού και από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Τσέλτεναμ Στατιστικά

*6/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Άκρινγκτον έφερε 2-2 εντός έδρας με την Πορτ Βέιλ, αν και προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Γουάλεϊ (29’), Λαβ (43’), πριν δεχθεί την ισοφάριση με δύο γκολ στις καθυστερήσεις από τους Στόκλεϊ, Χάκφορντ.

H Άκρινγκτον δεν έπαιξε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί με την Γουίμπλεντον εκτός έδρας, σε παιχνίδι που αναβλήθηκε.

Στον τελευταίο της αγώνα “αυτοκτόνησε” αγωνιστικά, αφού έφερε 2-2 εντός έδρας με την Πορτ Βέιλ, αν και προηγήθηκε με 2-0! Αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία σε εννιά παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, έχοντας χάσει τα άλλα έξι και αναζητώντας ακόμη την πρώτη νίκη της σεζόν!

Όπως είναι λογικό, υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν ό,τι ο Τζον Ντούλαν μετράει μέρες στον πάγκο της. Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος πώς η κατάσταση θα αλλάξει.

Είναι πλέον ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από μία θέση παραμονής, έχοντας όμως και έναν αγώνα λιγότερο.

Άκρινγκτον Στατιστικά

*6/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/9 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Τσέλτεναμ – Άκρινγκτον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ