*9η αγωνιστική

*Τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια τους σε αυτή την έδρα.

ΜΟΡΚΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Μόρκαμ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Νοτς Κάουντι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Ανγκόλ, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος, με την ισοφάριση να έρχεται από τον Πλατ στο 79’.

Η Μόρκαμ ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αν και έχει κερδίσει άλλη ομάδα, και μάλιστα μεγαλύτερης κατηγορίας εκτός έδρας, αλλά για το Λιγκ Τρόφι.

Στον τελευταίο αγώνα της αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Νοτς Κάουντι, τρίτη σερί ισοπαλία, δεύτερη σερί στο γήπεδό της, έπειτα από δύο ήττες που είχε γνωρίσει σε αυτό.

Υπενθυμίζεται πώς πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, θεωρούνταν από τους περισσότερους ως το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Τουλάχιστον κατάφερε να ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά απλά έφτασε στην προτελευταία! Και ακόμη βρίσκεται στο -3 από μία θέση παραμονής.

Μόρκαμ Στατιστικά

*4/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπράντφορντ έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Χάρογκεϊτ, μειώνοντας απλά με τον Κουκ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης και αφού είχε δεχθεί δύο γκολ από τους Ντούλεϊ (11’), Τέιλορ (23’), χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Η Μπράντφορντ ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Χάρογκεϊτ, χάνοντας ξανά έπειτα από δύο παιχνίδια στα οποία δεν είχε δεχθεί καν γκολ! Και αυτό το αποτέλεσμα ήρθε σε μία έδρα στην οποία έχει πάρα πολύ άσχημη παράδοση.

Μακριά από το γήπεδο της έχει μόλις δύο νίκες και τρεις ήττες σε έξι αναμετρήσεις.

Για μία ακόμη φορά, το ξεκίνημα της στη σεζόν είναι μέτριο προς κακό, αφού υποχώρησε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά στο -2 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, ενώ είναι στο -5 από την πρώτη τριάδα που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Μπράντφορντ Στατιστικά

*5/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Μόρκαμ – Μπράντφορντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ