*9η αγωνιστική

*Τρεις σερί νίκες εντός η Τρανμίρ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα 01/10!

ΤΡΑΝΜΙΡ

Προηγούμενο ματς: Η Τρανμίρ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στη Σάλφορντ, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες, αλλά με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.

Η Τρανμίρ “κόλλησε” στο 0-0 απέναντι στην Σάλφορντ, μένοντας μακριά από τον καλό της αγωνιστικό εαυτό. Κάτι που δείχνει να συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία αφού μετά τη νίκη επί της Καρλάιλ, συμπλήρωσε τρεις σερί αγώνες χωρίς να έχει σκοράρει. Τουλάχιστον στον πιο πρόσφατο κράτησε και το μηδέν στην άμυνα, παίρνοντας έναν βαθμό έπειτα από δύο σερί ήττες.

Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ! Αλλά έχει πετύχει μόλις ένα, στη νίκη επί της Καρλάιλ με 1-0! Καλά που υπήρξαν και δύο αγώνες κυπέλλων, στους οποίους μπήκαν αρκετά γκολ, να δουν και λίγο θέαμα οι κάτοχοι διαρκείας του “Prenton Park”.

Έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μόλις στο -4 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Τρανμίρ Στατιστικά

*8/10 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σουίντον έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Πορτ Βέιλ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, κόντρα στη ροή του αγώνα, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έχοντας δοκάρι. Και αφού γλίτωσε ένα γκολ από το δικό της δοκάρι, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Μπάιερς στο 61’, πριν δεχθεί και δεύτερο τέρμα από τον Κόβερ στο 85’. Απλά μείωσε με τον Ράιτ στο 89’.

Η Σουίντον ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Πορτ Βέιλ, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, έπειτα από την προηγούμενη στην έδρα της. Ούτε φέτος έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, έχοντας μόνο μία νίκη, στο γήπεδό της, επί της Νιούπορτ, με έξι ήττες σε 10 παιχνίδια.

Μακριά από την έδρα της έχει δώσει έξι αγώνες, όχι απλά χωρίς νίκη, αλλά με ένα μοτίβο που ξεκίνησε από την πρώτη αγωνιστική, ισοπαλία – ήττα – ισοπαλία – ήττα και ούτως καθεξής! Αν συνεχιστεί αυτό, είναι η σειρά της ισοπαλίας.

Βέβαια με τόσο φτωχή βαθμολογική συγκομιδή, είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά ευτυχώς γι’ αυτήν, υπάρχουν και ομάδες που τα πηγαίνουν χειρότερα! Έτσι είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, στην 21η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +3 από αυτήν.

Σουίντον Στατιστικά

*5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Τρανμίρ – Σουίντον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ