8η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με το αυτογκόλ του Φέρλονγκ στο 9’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γουίντας στο 23’. Το 2-1 πέτυχε ο Μάχα στο 65’ και το 2-2 ο Μοουάτ στο 84’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μουσάμπα στο 86’.

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε, αν και πάλεψε ως το τέλος. Έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ πριν το ημίωρο, όμως στην επανάληψη πίεσε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στα τελευταία λεπτά. Ελάχιστες στιγμές αργότερα όμως υπέκυψε, δεχόμενη το γκολ που καθόρισε το τελικό σκορ.

Άμεση αντίδραση θέλει να βγάλει, δείχνοντας πως δεν την πτοεί η ήττα αυτή. Παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρά το στραβοπάτημά της, ισόβαθμη με τη Σάντερλαντ, η οποία ηττήθηκε εξίσου. Καθόλου εύκολο το έργο της, φιλοξενεί την άκρως επικίνδυνη Μίντλεσμπρο και θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα. Από την άλλη έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των φιλοξενούμενων ώστε να βρει δίχτυα για ακόμη ένα ματς.

Γουέστ Μπρομ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Στόουκ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ντόακ στο 34’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Χάκνεϊ στο 73’.

Πολύ καλή εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για τη Μίντλεσμπρο. Επέβαλλε το ρυθμό της, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, απείλησε με τις περισσότερες και κατάφερε να σκοράρει τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, κρατώντας το μηδέν παθητικό.

Σημαντικό το τρίποντο που απέσπασε, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Δεν είναι σταθερή, της λείπει η αποτελεσματικότητα στα περισσότερα παιχνίδια της, με αποτέλεσμα είτε να σκοράρει με το σταγονόμετρο, είτε να δέχεται εύκολα γκολ, έχοντας στερηθεί σημαντικούς βαθμούς στη μάχη που αναμένεται να δώσει για να βρεθεί στα πλέι-οφ.

Μίντλεσμπρο Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Γουέστ Μπρομ – Μίντλεσμπρο στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ