8η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

ΜΠΕΡΝΛΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Όξφορντ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Μπέρνλι. Είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η άμυνά της δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, κρατώντας με τρομερή άνεση το μηδέν παθητικό.

Υποχρεωμένη να πραγματοποιήσει μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση είναι στο σημερινό παιχνίδι, επιστρέφοντας άμεσα στις νίκες. Έχει βρει ρυθμό ύστερα από τις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Λιντς (0-1) και Πόρτσμουθ (2-1), ενώ εντός έδρας παραμένει αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές (2-1-0). Αν και σκοράρει μονίμως μπροστά στο κοινό της, μόλις μία φορά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Μπέρνλι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΛΙΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Λούτον με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Αλ Χάτζ στο 8’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σισοκό στο 69’. Το 2-1 πέτυχε ο Μόουσες στο 71’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σισοκό στο 90+3’.

Τεράστια νίκη για την Πλίμουθ που πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Είχε πολλές ευκαιρίες, απείλησε με τις περισσότερες από αυτές και κατάφερε να σκοράρει τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνά της ήταν σε γενικές γραμμές σταθερή, υποκύπτοντας όμως σε μία από τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων.

Με ψυχολογία στα ύψη έρχεται στο σημερινό παιχνίδι, ύστερα από τη μεγάλη νίκη που πανηγύρισε το Σάββατο κόντρα στη Λούτον. Αν και έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, είναι από τις ομάδες που έχουν κάνει «εκπλήξεις» μέχρι στιγμής, καθώς νίκησε εκτός από τη Λούτον (3-1) και τη Σάντερλαντ (3-2) στο γήπεδό της. Στις εξόδους της δυσκολεύεται πάρα πολύ και δεν έχει αποσπάσει ακόμα νίκη, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Πλίμουθ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπέρνλι – Πλίμουθ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ