*9η αγωνιστική

*Έξι σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα 01/10!

ΚΑΡΛΑΪΛ

Προηγούμενο ματς: Η Καρλάιλ έχασε 2-3 εντός έδρας από την Γκρίμσμπι, αν και προηγήθηκε δύο φορές, 1-0 και 2-1, με τους Λαβέλ (12’), Σαντί (27’). Όμως ισοφαρίστηκε από τους Μπάρινγκτον (24’), Μπας (81’), πριν δεχθεί και τρίτο τέρμα από τον Ρότζερς στις καθυστερήσεις.

Η Καρλάιλ ηττήθηκε 2-3 εντός έδρας από την Γκρίμσμπι, παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αυτή ήταν η όγδοη ήττα της στους 10 αγώνες που έχει δώσει τη φετινή σεζόν, έχοντας και δύο νίκες στο πρωτάθλημα, από μία εντός και εκτός, αποτελέσματα που την έχουν στην τελευταία θέση παραμονής, σε απόσταση βολής, στο +3 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού. Και έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος ως τώρα.

Η τελευταία ήττα ήταν η πρώτη με τον Μάικ Γουίλιαμσον στον πάγκο της, αμέσως μετά την πρώτη του νίκη σε αυτόν!

Καρλάιλ Στατιστικά

*6/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Προηγούμενο ματς: Η Νοτς Κάουντι έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Μόρκαμ, ισοφαρίζοντας με τον Πλατ στο 79’, έχοντας βρεθεί να χάνει από το δεύτερο λεπτό από τέρμα του Ανγκόλ.

Μετά από έξι αγωνιστικές που δεν είχε φέρει κάποια ισοπαλία, η Νοτς Κάουντι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Μόρκαμ, τέταρτη ισοπαλία της στους 10 αγώνες της σεζόν, έχοντας μόνο μία ήττα, από την πρωτοπόρο Τζίλιγχαμ εντός έδρας!

Άλλωστε μακριά από την έδρα της παραμένει αήττητη, ξεκίνησε με δύο σερί ισοπαλίες, ακολούθησαν τρεις συνεχόμενες νίκες, πριν την τελευταία ισοπαλία.

‘Εχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, μαζί με την Γουόλσολ, αλλά έπεσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την κορυφή και στο -1 από την τρίτη θέση, τελευταία που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Πάντως στο τελευταίο παιχνίδι τραυματίστηκε και θα λείψει μέχρι τις αρχές του νέου έτους, ο βασικός επιθετικός και ένας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας, ο Τζόντι Τζόουνς.

Νοτς Κάουντι Στατιστικά

*6/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/9 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Καρλάιλ – Νοτς Κάουντι στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ