*2η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και μόλις η δεύτερη φορά που η Σάλτσμπουργκ θα παίξει κόντρα σε ομάδα από τη Γαλλία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τη σεζόν 2021/22 βρέθηκε στον ίδιο όμιλο με τη Λιλ (νίκες 2-1 εντός, ήττα 1-0 εκτός).

*Η Σάλτσμπουργκ επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε εντός της κόντρα σε γαλλικές ομάδες σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει στα τρία πιο πρόσφατα από αυτά. Η μοναδική ομάδα που την κέρδισε ήταν η Νις, με 0-1 τον Οκτώβριο του 2016, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

*Μετά και τη νίκη που πήρε στην πρεμιέρα επί της Στουρμ Γκρατς, η Μπρεστ μπορεί να γίνει η δεύτερη γαλλική ομάδα που κερδίζει στα δυο πρώτα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, μετά και τη Στρασμπούργκ το 1979.

Δείτε τα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα 01/10!

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Αούστρια Βιέννης, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Γκλουκχ στο 10ο λεπτό, με τον ίδιο να διαμορφώνει και το τελικό αποτέλεσμα στο 88′.

Αήττητο σερί τριών αγώνων για τη Σάλτσμπουργκ, με δυο νίκες και μια ισοπαλία, σε όλες τις διοργανώσεις. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Πεπ Λάιντερς υποδέχθηκε την Αούστρια Βιέννης, της οποίας και επικράτησε με 2-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Μπήκε πιο δυναμικά και ευτύχησε να πάρει από νωρίς τα ηνία, μετά από πέναλτι που κέρδισε για πάτημα μέσα στην περιοχή. Στην πορεία έδωσε χώρους και γλίτωσε την ισοφάριση μέχρι την ανάπαυλα. Επέστρεψε όμως πιο απαιτητικά από τα αποδυτήρια και αφού έχασε 2-3 καλές στιγμές, εν τέλει “καθάρισε” το παιχνίδι με δεύτερο τέρμα στα τελευταία λεπτά.

Πρώτο τρίποντο, μετά και δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ραπίντ Βιέννης (ήττα 3-2 εκτός) και Τίρολ (ισοπαλία 0-0 εκτός). Για την ώρα είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Στουρμ Γκρατς, έχοντας όμως και δυο παιχνίδια λιγότερα από αυτή, κόντρα στην οποία θα παίξει την ερχόμενη Κυριακή (06/10). Επιπλέον, κρατάει ανέπαφη την εστία της εδώ και τρία ματς.

Ψάχνει τώρα και τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-0 στην Τσεχία, από τη Σπάρτα Πράγας.

Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σαμσόν Μπαϊντού (αμυντικός), Τέρζιτς (αριστερό μπακ), Γκιντό (αριστερό μπακ), Κιάεργκααρντ (αμυντικός μέσος), Καβαμούρα (μέσος) και Φερνάντο (επιθετικός). Αντιθέτως, αμφίβολος είναι μέσος Μπίνστραπ, που έρχεται από τραυματισμό, έχοντας πάρει όμως χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Σάλτσμπουργκ Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 9/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΣΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Οσέρ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 26ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα με πέναλτι στο 37′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 59′.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της η Μπρεστ, μετά και τις δυο σερί νίκες που πήρε στις υποχρεώσεις της. Το βράδυ της Παρασκευής, η ομάδα του Ερίκ Ρουά φιλοξενήθηκε από την Οσέρ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-0.

Κατώτερη των περιστάσεων η εμφάνιση της, είχε σαφές πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι, τα κενά του οποίου “πλήρωσε” με γκολ στα μέσα του ημιχρόνου. Σα να μην έφτανε αυτό, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα λίγο αργότερα από το σημείο του πέναλτι, μετά από χέρι που έγινε.

Προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά με την επιστροφή από τα αποδυτήρια δέχθηκε και τρίτο τέρμα. Γλίτωσε από τέταρτο τέρμα στο 74′, χάρη στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις είχε και αυτή δοκάρι με τον Μπαλντέ, στην πιο αξιόλογη στιγμή της.

Συνεχίζει έτσι να προβληματίζει αρκετά με τη μέχρι τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα, καθώς αυτή ήταν και η τέταρτη ήττα της μετά και τις έξι πρώτες στροφές. Επικράτησε στις υπόλοιπες δυο, κόντρα σε Σεντ Ετιέν (4-0 εντός) και Τουλούζ (2-0 εντός). Την ερχόμενη Κυριακή (06/10), θα υποδεχθεί τη Χάβρη.

Θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση τώρα και να κάνει το 2/2 στην παρθενική της συμμετοχής στην Ευρώπη. Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει με 2-1 έτερης αυστριακής ομάδας, της Στουρμ Γκρατς.

“Η Σάλτσμπουργκ είναι μια ομάδα που παίζει ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο, με ένα νεαρό τεχνικό που ήταν βοηθός του Κλοπ στη Λίβερπουλ, που έχει μάθει αρκετά δίπλα του και τα εφαρμόζει τώρα”, δήλωσε ο κόουτς Ρουά.

Επιστροφή στην αποστολή για τον κεντρικό αμυντικό Λε Καρντινάλ, που απουσίασε από το παιχνίδι πρωταθλήματος λόγω ίωσης. Σταθερά εκτός μάχης βρίσκονται οι Λοκό (αριστερό μπακ) και Λε-Μελού (αμυντικός μέσος), πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον αριστερό μπακ Αμαβί, που δεν ταξίδεψε για την Αυστρία.

Μπρεστ Στατιστικά

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σάλτσμπουργκ – Μπρεστ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ