* 2η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

* Αήττητη η Μπαρτσελόνα από ελβετικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης, με απολογισμό 3-1-0, 1-1-0 ο επιμέρους εντός έδρας, παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στη Βασιλεία το 2008.

* Αρνητική αλλά όχι στο βαθμό που θα μπορούσε η παράδοση της Γιούνγκ Μπόις με ισπανικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετράει 3-1-6. Εκτός έδρας τα πράγματα είναι σαφώς χειρότερα για εκείνη, έχει απολογισμό 4-0-1, νίκησε την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο με 1-0 το 2009.

Δείτε τα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα 01/10!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ισπανία)

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Οσασούνα με 4-2 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο από τα γκολ των Μπούντιμιρ (18’) και Θαραγόθα (28’), μείωσε με τον Πάου Βίκτορ (53’), δέχτηκε άλλα δύο από Μπούντιμιρ (72’ πεν.) και Μπρετόνες (85’), ο Γιαμάλ στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Οσασούνα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη εντός έδρας συγκομιδή βαθμών στη Λα Λίγκα. Με αρκετά μεγάλο ροτέισον ειδικά στην άμυνα και τον Λαμίν Γιαμάλ στον πάγκο, στο πρώτο ημίχρονο η αντίπαλος έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη έγινε ξανά Μπαρτσελόνα από τη μέση και μπροστά τουλάχιστον, πίσω όμως εξακολούθησε να έχει προβλήματα και παραλίγο να διασυρθεί στο τέλος, με τον Γιαμάλ να σώζει τα προσχήματα με το 4-2 στο 89’.

Δεύτερη φετινή ήττα, η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, από τη Μονακό εκτός με 2-1. Επίσης παιχνίδι που της στράβωσε από την αρχή, με την αποβολή του Έρικ Γκαρθία μόλις στο 10’, από ‘κει και πέρα όσο και να προσπάθησε, δεν κατάφερε να αποκομίσει κάτι από το παιχνίδι, μετά την ισοφάριση του Γιαμάλ στο 28’, δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά.

Θέλει οπωσδήποτε τους πρώτους της βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα στο Μονακό. Ξεκίνησε και στη συγκεκριμένη διοργάνωση με μεγάλες βλέψεις, το να μην τερματίσει στις οκτώ πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στους “16”, μπορεί να θεωρηθεί μέχρι και αποτυχία.

Βρίσκεται στο χρονικό σημείο που θα φανεί αν μπορεί να αντέξει τα συνεχόμενα παιχνίδια έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές σημαντικές απουσίες και χωρίς να έχει το ηθικό προβάδισμα που προσφέρουν οι συνεχόμενες νίκες. Κομβικό για την ψυχολογία της ομάδας το να επιστρέψει στις επιτυχίες και με πειστικό τρόπο κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις, “θα αγωνιστούμε με την καλύτερη διαθέσιμη ενδεκάδα, πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στην πρεμιέρα, να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και να πάρουμε τη νίκη” τόνισε ο Γερμανός κόουτς στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν το ματς.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η απόκτηση του βετεράνου γκολκίπερ Σέζνι, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Βαρκελώνη. Ωστόσο ο Χάνσι Φλικ αρνήθηκε ότι με το που υπογράψει θα πάρει τη θέση βασικού, “σε αυτήν την ομάδα κανείς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα” τόνισε. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ανανέωση συμβολαίου του χαφ Μπερνάλ, ο οποίος είναι γνωστό πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Τιμωρημένος ο Έρικ Γκαρθία επιστρέφει όμως μετά από μήνες στην αποστολή ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ, ο οποίος όμως ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικός.

Μπαρτσελόνα Στατιστικά

* Έχει ηττηθεί μόνο σε 1 από τα 28 πρώτα εντός έδρας ματς της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 2021/22, έχασε με 0-3 από την Μπάγερν Μονάχου. Απολογισμός 25-2-1.

* Μετράει 2 συνεχόμενες ήττες σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, τον τελευταίο περσινό από την Παρί με 1-4 εντός και τον πρώτο φετινό, από τη Μονακό εκτός με 3-1. Ποτέ στην ιστορία της στη διοργάνωση δεν έχει χάσει 3 συνεχόμενα παιχνίδια.

* Στα 15 τελευταία μετράει 14 over 2,5, τα 11 με G/G.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ (Ελβετία)

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Γκρασχόπερ στο πρωτάθλημα με 0-1 εντός έδρας, από το γκολ του Μοράντι στο 4’.

Πιάστηκε στον ύπνο στα πρώτα λεπτά και δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει. Είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, εμφανές το αμυντικό της πρόβλημα, όταν η Γκρασχόπερ έβαζε κάτω την μπάλα και άλλαζε πάσες, πατούσε στην περιοχή της με μεγάλη ευκολία και δημιουργούσε φάσεις για γκολ.

Αποδοκιμάστηκε μετά τη λήξη από τον κόσμο, ο οποίος βλέπει να έχει φύγει και ο Σεπτέμβριος και να μη διορθώνεται η κατάσταση. “Μας πληγώνει το να αποδοκιμαζόμαστε μέσα στο σπίτι μας, αλλά καταλαβαίνω τον κόσμο, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι” τόνισε ο κόουτς Ράμεν.

Έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, διαγράφει ένα από τα χειρότερα μπασίματα εν ενεργεία πρωταθλήτριας Ελβετίας στην ιστορία του θεσμού. Γενικά σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει δείξει κάτι θετικό, συμπεριλαμβανομένης της league phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Την πρώτη αγωνιστική τη διέλυσε η Άστον Βίλα με 0-3, το οποίο αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα πλήρως, οι Άγγλοι ήταν πολύ ανώτεροι και έδειξαν και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Ο στόχος είναι να πάρει την πρόκριση στα νοκ άουτ για τους “16” και τίποτα περισσότερο, ειδικά με την εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή θα πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία αν τερματίσει πάνω από την 25η θέση. Στη Βαρκελώνη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει ότι είναι ικανή για πολλά φέτος, το να πάρει έναν βαθμό, θα αποτελέσει τόσο μεγάλη επιτυχία, αν τα καταφέρει στο τέλος θα το πανηγυρίσει.

Αλλαγή γκολκίπερ σκέφτεται ο Ράμεν, με τον Κέλερ να παίρνει προβάδισμα έναντι του Φον Μπαλμόος, κάτι που δεν οφείλεται σε δυσαρέσκεια του κόουτς για τον Φον Μπαλμόος, αλλά στην απόφαση του κόουτς να αλλάζει τερματοφύλακα ανά διοργάνωση. Ωστόσο ο Κέλερ έχει να αγωνιστεί από τον Αύγουστο κι αυτό μπορεί να επηρεάσει την εικόνα του. Νέο πρόβλημα ο τραυματισμός του στόπερ Μπενίτο.

Γιούνγκ Μπόις Στατιστικά

* Από το 1960 έχει να νικήσει εκτός έδρας στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης. Έκτοτε έχουν δώσει 11 παιχνίδια με απολογισμό 0-3-8.

* Από τα 19 παιχνίδι που έχει δώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κρατήσει μόνο 1 φορά κενή την εστία της, πέρυσι με τον Ερυθρό Αστέρα εντός (2-0). Στα 9/19 δέχτηκε από 3 γκολ και πάνω.

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 5 τελευταία.

Μπαρτσελόνα-Γιούνγκ Μπόις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ