*2η αγωνιστική

*Μόλις δύο φορές αναμετρήθηκαν στο παρελθόν οι δύο ομάδες, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών 1980/81. Η Ίντερ αναδείχθηκε ισόπαλη στο Μιλάνο (1-1) κι επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Ερυθρού Αστέρα.

*Κόντρα σε ομάδες από τη Σερβία η Ίντερ έχει συνολικό απολογισμό 6-2-0 (διαφορά γκολ 14-4). Εντός έδρας σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

*Δύο νίκες σε συνολικά 23 αναμετρήσεις πανηγύρισε ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα σε ιταλικές ομάδες (δέκα ισοπαλίες, έντεκα ήττες / διαφορά γκολ 18-30). Εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-4-6.

Δείτε τα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα 01/10!

ΙΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-2) της Ουντινέζε. Ο Φρατέζι άνοιξε το σκορ στα 43”, προτού ισοφαρίσει ο Καμπασελέ στο 35′. Το 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων έκανε με ντοπιέτα ο Λαουτάρο Μαρτίνες (45+3′, 47′). Στο 83′ ο Λούκα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να πετυχαίνει ντοπιέτα ανοίγοντας, παράλληλα, λογαριασμό στη φετινή σεζόν η Ίντερ ρέφαρε την ήττα στο “Derby della Madonnina” αλώνοντας την έδρα της Ουντινέζε. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ 43” μετά το εναρκτήριο λάκτισμα και, ουσιαστικά, καθάρισε το “τρίποντο” με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τρεις αναμετρήσεις (0-2-1) για τους “νερατζούρι”, φτάνοντας τους έντεκα βαθμούς καταλαμβάνουν την 4η θέση και βρίσκονται στο -2 απ’ την πρωτοπόρο Νάπολι στη Σέριε Α. Η Ίντερ θα αντιμετωπίσει ομάδα από τη Σερβία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012/13: Τότε επικράτησε δύο φορές της Παρτιζάν (1-0 εντός, 3-1 εκτός) στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Έφτασε τις τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με αυτές (μία ισοπαλία). Πανηγύρισε μόλις δέκα νίκες σε 22 εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ (επτά ισοπαλίες, πέντε ήττες). Βέβαια οι εννέα από αυτές ήρθαν στις 13 τελευταίες (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες).

“Γνωρίζουμε καλά τι μας επιφυλάσσει το καλεντάρι, δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Πρέπει να κοιτάμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προπονητής Ιντζάγκι. Πρόκειται να πορχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθούν Αρναούτοβιτς και Ταρέμι, ανάσες θα πάρουν Φρατέζι και Ντιμάρκο. Το Σάββατο (5/10) υποδέχεται την Τορίνο.

ΙΝΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Ζελέζνιτσαρ Πάντσεβο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Ντρκούσιτς (33′) και Ίλιτς (70′), ισοφάρισε προσωρινά ο Έζε (60′).

Στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας παιχνίδι λιγότερο, διατηρήθηκε ο Ερυθρός Αστέρας προσπερνώντας το εμπόδιο της Ζελέζνιτσαρ Πάντσεβο μπροστά στο κοινό του. Έφτασε σε κατοχή μπαλας 67% και δημιούργησε 16 ευκαιρίες, επτά απ’ τις οποίες βρήκαν στόχο, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που έφερε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως διατηρείται αήττητος σε 27 αναμετρήσεις στην εν λόγω διοργάνωση, πρέπει να γυρίσουμε στις 20 Δεκεμβρίου 2023 για να βρούμε την τελευταία ήττα από την Παρτιζάν (2-1 εκτός). Στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις γνώρισε δύο ήττες (οχτώ ήττες), αμφότερες για το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπόντο Γκλιμτ (2-1 εκτός) και Μπενφίκα (2-1 εντός).

Ο Ερυθρός Αστέρας συνάντησε για τελευταία φορά ομάδα από την Ιταλία στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ 2020/21: Τέθηκε νοκ άουτ από την Ίντερ χάρη στον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ (2-2 εντός, 1-1 εκτός). Απογοητεύει μακριά από την έδρα του στην Ευρώπη γνωρίζοντας την ήττα στις οχτώ τελευταίες σχετικές αναμετρήσεις. Στις δέκα τελευταίες επικράτησε μόνο της Πιούνικ (2-0) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ 2022/23 (μία ισοπαλία).

“Η Ίντερ είναι πρωταθλήτρια και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ποιότητα σε κάθε θέση. Δεν πρέπει να τρέχουμε χωρίς λόγο και να παρουσιαστούμε γενναίοι”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Μιλόγεβιτς. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής θα τοποθετηθεί ο Ντρκούσιτς, τραυματίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση και είναι αμφίβολος ο Γκλέιζερ. Την Κυριακή (6/10) φιλοξενείται από τη Νόβι Μπέογκραντ.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΙΝΤΕΡ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ