* 24η αγωνιστική-γκρουπ υποβιβασμού.

* Αήττητη η Ίντερ Τούρκου στα 6 τελευταία μεταξύ τους κέρδισε τα 5 πιο πρόσφατα.

* Over 2,5 οι 4/5 τελευταίες συναντήσεις τους, οι 3 με G/G.

* Στην κανονική διάρκεια: Λάχτι-Ίντερ Τούρκου 0-2 (07/06), Ίντερ Τούρκου-Λάχτι 3-0 (08/07).

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 από την Ούλου, από το γκολ του Νταούσι στο 15’.

Κουρασμένη και απογοητευμένη από την απώλεια του κυπέλλου στον τελικό, από την Κουόπιο και από γκολ που δέχτηκε στην παράταση, ηττήθηκε και από την Ούλου. Μπήκε επηρεασμένη στο παιχνίδι και δέχτηκε γκολ, στην επανάληψη έκανε ό,τι μπορούσε για να ισοφαρίσει, όμως δεν τα κατάφερε.

Πάει να χάσει τα πάντα, μετά τη νίκη της Γκνίσταν επί της Ούλου την Παρασκευή, έχει βρεθεί πια στο -4 από την ομάδα από το Ελσίνκι. Αυτό σημαίνει πως αν δεν πάρει αυτό το τρίποντο, θα πάψει να εξαρτάται από τον εαυτό της για την πρώτη θέση, κάτι που ισχύει αυτή τη στιγμή καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Γκνίσταν στο Τούρκου.

Ίντερ Τούρκου Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, πέτυχε το πολύ 1 γκολ στο καθένα.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 under 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΧΤΙ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 εντός επί της Μαριεχάμν. Προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 με Πάσανεν (8’) και Στράους (13’), δέχτηκε απλώς μείωση του σκορ στο 88’ από τον Ένκβιστ.

Σπουδαία νίκη στη μάχη της παραμονής. Μπήκε δυνατά και αυτό ήταν που της έδωσε τους βαθμούς, στο τέλος βίωσε συνθήκες πολιορκίας από την αντίπαλο, όμως άντεξε και πήρε ένα προβάδισμα απέναντί της για την παραμονή.

Προβάδισμα που όμως το έχασε εκ νέου μετά τη νίκη της Μαριεχάμν επί της Έκενας. Σαν τελικός πλέον έχει γίνει το παιχνίδι στο Τούρκου, αν ηττηθεί από την ανώτερη Ίντερ, τότε θα γίνει αυτομάτως πρώτο φαβορί για να βρεθεί στο μπαράζ παραμονής, θα είναι και η μοναδική που θα ελπίζει ακόμα να προσπεράσει η ουραγός Έκενας.

Λάχτι Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 3 τελευταία παιχνίδια της.

* Ηττήθηκε μόλις σε 1/8 τελευταία, εκτός έδρας από τη Λάχτι με 3-0.

Ίντερ Τούρκου-Λάχτι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ