ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής 2-1: Ο Γηραιός ζήτησε παραίτηση Γκαγκάτση

Ανανεώθηκε:
πας-ηρακλης-2-1-ανακοινωση
Photo Credits: Intime Sports

Σε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να επικρατήσει του Ηρακλή με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη αυτή έδωσε στους Ηπειρώτες το απόλυτο των βαθμών, ενώ ο Γηραιός παρέμεινε στον έναν βαθμό.

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης

Ο Βασίλης Μάντζης αναδείχθηκε σε ήρωα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του. Το πρώτο ήρθε στο 16ο λεπτό με προβολή μετά από κόρνερ του Σόρια, ενώ το δεύτερο και νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο 65ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λούπα.

➡️ Βρείτε στον σύνδεσμο Super League 2: Ολόκληρο το πρόγραμμα & οι όμιλοι (2024-2025)!

Ο Ηρακλής κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσιριγώτη, αξιοποιώντας την ασίστ του Κυνηγόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κυνηγόπουλο και τον Μπερτόγλιο να αγγίζουν την ισοφάριση.

Η σκληρή ανακοίνωση του Ηρακλή

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής εξέδωσε μια καυστική ανακοίνωση στο ημίχρονο, στην οποία εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία και ζητά την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

“«Τυχαίο» γεγονός η κλήρωση του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος, με υπαιτιότητα του κ. Μαρτσούκου.

«Τυχαίο» γεγονός η τοποθέτηση Λαρισαίων διαιτητών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι οποίοι μας αδίκησαν.

«Τυχαίο» γεγονός ότι τοποθετήσατε Γιαννιώτη διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΣ ο οποίος ήδη μας έχει στερήσει ένα πέναλτι μάρς.

Για όλα αυτά είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ Γκαγκάτσης ο οποίος γνωρίζει όλο αυτό το παρασκήνιο και δεν κάνει το τίποτα. Επειδή υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του κ. Γκαγκάτση που δημιουργούν το πρόβλημα ζητούμε την παραίτηση του από την ΕΠΟ.

Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ 2 και ενώ γνωρίζει πως τα δημιουργούν δικοί του άνθρωποι.

Ζητούμε ξανά την παραίτηση του. Θα επανέλθουμε αποκαλύπτοντας τα ονόματα του παρασκηνίου τα οποία διατηρούν συγγενική σχέση με τον κ. Γκαγκάτση”.

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ