*8η αγωνιστική

*4/4 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια τους

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Τζίλιγχαμ έχασε με 1-3 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας U21, μειώνοντας απλά με τον Γουίλι στο 80ο λεπτό στο τελικό σκορ. Νωρίτερα είχε δεχθεί τρία γκολ από τους Ουμόλου (25’), Ούμεχ (39’), Μουσταφά (52’).

Η Τζίλιγχαμ ηττήθηκε με 1-3 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας U21 για το Λιγκ Τρόφι, χάνοντας ξανά έπειτα από τις δύο σερί νίκες που είχε πετύχει στους προηγούμενους αγώνες της, οι οποίοι και ήταν για το πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά αυτό το αποτέλεσμα την αφήνει εκτός συνέχειας στο Λιγκ Τρόφι, αλλά αυτό μάλλον λίγο την απασχολεί. Αυτό που ενδιαφέρει ξεκάθαρα την ομάδα είναι να συνεχίσει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Εκεί που έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ, το ένα στην μοναδική της ήττα από την Ντονκάστερ εκτός, ούσα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ισόβαθμη με την πρωτοπόρο σημερινή της αντίπαλο!

Τζίλιγχαμ Στατιστικά

*3/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/8 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΑΡΟΟΥ

Προηγούμενο ματς: H Μπάροου έχασε 5-0 εκτός έδρας από την Τσέλσι, με τρία γκολ να τα δέχεται στο πρώτο ημίχρονο από τους Ενκουκού (8’, 15’), Φάρμαν (28’ αυτ.) και δύο στο δεύτερο, από τους Πέντρο Νέτο (48’), Ενκουκού (75’).

H Μπάροου προέρχεται από την πιο “βαριά” ήττα της σεζόν ως τώρα, η οποία βέβαια ήρθε από ομάδα εκατομμυρίων της Πρέμιερ Λιγκ, χάνοντας 5-0 στο γήπεδο της Τσέλσι, για τον θεσμό του Λιγκ Καπ, τον οποίο και αποχαιρέτησε.

Πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, εκεί που έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά υπερτερώντας στη διαφορά τερμάτων, ή πιο σωστά στην επίθεση για ένα γκολ, αφού διαφορά τερμάτων έχουν ίδια!

Πάντως τη μοναδική της ήττα στη διοργάνωση την έχει γνωρίσει μακριά από την έδρα της, από την Καρλάιλ.

Μπάροου Στατιστικά

*3/5 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*3/4 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Τζίλιγχαμ – Μπάροου στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ