* 7η αγωνιστική

* Under 1.5 τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Δίχως ισοπαλία τα 9 τελευταία μεταξύ τους (4-0-5).

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί τη Ρίζεσπορ. Ο Εντσάμ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 46ο λεπτό.

Εντυπωσιάζει με την αποτελεσματικότητά της η ομάδα της Σαμσούντας στα φετινά ταξίδια, την Κυριακή πήρε το ντέρμπι της Μαύρης Θάλασσας για να κάνει το εκτός έδρας 3/3 δίχως να έχει δεχθεί γκολ!

Φτωχό σε δράση το πρώτο ημίχρονο στην Ριζούντα (0.13 – 0.13 xGoals), η Σαμσουνσπόρ είχε τις δύο πρώτες καλές στιγμές, απάντησαν σε αυτές οι γηπεδούχοι πηγαίνοντας στην ανάπαυλα.

Στα 55 δευτερόλεπτα μετά απ’ αυτήν πέτυχε το καθοριστικό γκολ η ομάδα του Ρέις, σε μετάβαση από τη δεξιά πλευρά και τελείωμα που είχε αρωγή αμυνόμενου. Ακολούθως η Ρίζεσπορ είχε δύο μεγάλες στιγμές να φέρει το ματς στα ίσια και στις καθυστερήσεις η Σαμσουνσπόρ άγγιξε δις το δεύτερο γκολ.

“Το λέω από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο μεγάλος στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο καθένας μπορεί να ονειρευτεί, εγώ δεν είμαι ονειροπόλος.” δήλωσε ο κόουτς Ρέις προσπαθώντας να προσγειώσει την ομάδα του.

Δίχως καταγεγραμμένες απουσίες ετοίμασε την ομάδα ενόψει Γκιόζτεπε.

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6 φετινά παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Καϊσέρισπορ. Ο Αλτικαρντές (13’) άνοιξε το σκορ, ο Χουάν (45+3’) έκανε το 2-0 και ο Ερντογάν (90+4’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σα να μην πέρασε μια μέρα για την ομάδα της Σμύρνης, τη Δευτέρα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 23 ημέρες για να κάνει πειστική νίκη, δεύτερη σερί εντός έδρας και να παραμείνει αήττητη (2-3-0) στο ξεκίνημα της σεζόν.

Δυναμικό το μπάσιμό της στο ματς, πήρε προβάδισμα με τον στόπερ της να προωθείται σε γέμισμα πλαγίου άουτ. Δευτερόλεπτα αργότερα της ακυρώθηκε το 2-0 για μισό παπούτσι offside.

Ο κίπερ Λις είχε αντίδραση στη μεγάλη ευκαιρία της Καϊσέρισπορ, το ίδιο και ο φιλοξενούμενος τερματοφύλακας σε τετ α τετ μετάβασης για την Γκιόζτεπε. Οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία (σε κόρνερ) πριν ντουμπλάρουν το προβάδισμά τους βρίσκοντας ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος παραχώρησε την πρωτοβουλία στους φιλοξενούμενους, αλλά δεν κινδύνευσε το προβάδισμά της και σε δευτερεύουσα αντεπίθεση των καθυστερήσεων βρήκε το τρίτο γκολ.

Στα αγωνιστικά νέα, τραυματίες είναι οι στόπερ Νίλσεν, Μιρόσι, Γκιουντέρ, ενώ ο Κανατσιζκούς (φορ) δύσκολα θα προλάβει. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής τη Δευτέρα ο νεοφερμένος Φοφανά (φορ), σήμερα αναμένεται να παίξει ως αλλαγή.

ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/5 φετινά παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για την Super Lig.

Σαμσουνσπόρ – Γκιόζτεπε στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ