*8η αγωνιστική.

* Over 2,5 οι 3/5 τελευταίες συναντήσεις τους.

* Η Ράγιο Βαγεκάνο έχει νικήσει τη Λεγανές σε 1/4 τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της, στο πιο πρόσφατο, τη σεζόν 2020/21, με 3-0. Η Λεγανές μετράει 2 νίκες, αμφότερες με ένα γκολ διαφορά.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με την Τζιρόνα εκτός.

Πήρε το βαθμό στην Καταλονία, αποτέλεσμα που κρίνεται σίγουρα ως θετικό. Αρκετές οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, οι περισσότερες για την αντίπαλο που δεν είχε τον αποτελεσματικό επιθετικό για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της. Είχε και η ίδια κάποιες φάσεις όταν το παιχνίδι “άνοιξε” περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άξιζε όμως όσο η αντίπαλος ένα γκολ.

Συνεχίζει να δείχνει καλά στοιχεία, όχι όμως ανάλογα για να διεκδικήσει θέση στην πρώτη εξάδα όπως δήλωσε ο Χάμες Ροντρίγκες, χρειάζεται πολλά περισσότερα για να γίνει ανταγωνιστική ως προς κάτι τέτοιο. Ο τελευταίος δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στην Τζιρόνα, δείχνοντας ότι ο Ίνιγο Πέρεθ τον θεωρεί ακόμα τρομερά ανέτοιμο για να αγωνιστεί βασικός.

Μονομαχία μαδριλένικη αλλά χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα η συγκεκριμένη. Ωστόσο, με δεδομένο ότι αμφότερες ξεκίνησαν με στόχο την παραμονή, μπορεί να χαρακτηριστεί ως αγώνας σημαντικός στη μάχη της παραμονής, άλλωστε τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Συνεπώς η νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα έχει πολλαπλά κέρδη για εκείνη, πέρα από τα προφανή, την περαιτέρω άνοδό της στη βαθμολογία και την επέκταση του αήττητου σερί της.

“Μπορεί να υπάρξει ροτέισον, είτε για λόγους φυσικής κατάστασης κάποιων παικτών, είτε και τακτικής” σημείωσε ο Ίνιγο Πέρεθ, ο οποίος δικαιολόγησε το γεγονός ότι δεν εμπιστεύεται τον Χάμες Ροντρίγκες λόγω έλλειψης ετοιμότητας του Κολομβιανού. Μεγάλο πρόβλημα για τον κόουτς ο τραυματισμός του Τσαβαρία, με δεδομένο ότι είναι έξω και ο Εσπίνο, δεν έχει άλλον κανονικό αριστερό μπακ και το κενό θα καλύψει ο δεξιός, Μπάλιου.

Ράγιο Βαγεκάνο Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία, τρέχει μίνι σερί με 2 ισοπαλίες.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 G/G, έσπασε σερί στο τελευταίο με την Τζιρόνα.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΛΕΓΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Χετάφε εκτός έδρας στο ντέρμπι με 1-1. Προηγήθηκε με τον Σάενθ (76’), ισοφαρίστηκε από το πέναλτι του Μπόρχα Μαγιοράλ στο 83’.

Πέρασε από το “Κολισέο” με ισοπαλία στο ντέρμπι της νότιας Μαδρίτης και ο κόσμος το πανηγύρισε δεόντως μαζί με τους παίκτες της ομάδας. Κόντεψε να γίνει ήρωας ο στόπερ Σάενθ με το γκολ που την έβαλε μπροστά στο σκορ, ο ίδιος όμως υπέπεσε στο πέναλτι, με το οποίο ο Μπόρχα Μαγιοράλ ισοφάρισε.

Με ικανοποίηση είδε στην ολοκλήρωση της εμβόλιμης αγωνιστικής τις ομάδες που βρίσκονταν από κάτω της να μην κερδίζουν και να παραμένει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από ‘κει που ήταν σε μειονεκτική θέση στην αρχή της εβδομάδας, αφού είχε ματς περισσότερο και περίμενε τα αποτελέσματα των άλλων, πλέον έχει πλεονέκτημα καθώς είναι πιο ξεκούραστη από τις υπόλοιπες ομάδες, μην έχοντας ματς μεσοβδόμαδα όπως εκείνες. Μεταξύ αυτών και η προσεχής αντίπαλος, Ράγιο Βαγεκάνο, με την οποία υπάρχει και ο τοπικός χαρακτήρας που δίνει ένα έστω μικρό επιπλέον κίνητρο να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ρεαλιστής ο Μπόρχα Χιμένεθ, τη στήνει στα εκτός έδρας για την ισοπαλία και αυτό μάλλον δεν θα αλλάξει κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο που τρέχει αήττητο σερί. Σαφές πάντως είναι πως ο κόουτς περιμένει κάτι από τους επιθετικούς του, οι οποίοι προς το παρόν, είναι μηδενός εξαιρουμένου “άσφαιροι”, με τον χαφ Κρουθ που αγωνίζεται πιο μπροστά, να καλύπτει το κενό προς το παρόν.

“Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και τα όρια μας, έχουμε βελτιωθεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες, παραμένουμε ήρεμοι, ασχέτως αν γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε βαθμούς” δήλωσε ο Μπόρχα Χιμένεθ, ο οποίος επιβεβαίωσε την απόφαση να αλλάξει τον γκολκίπερ Σοριάνο, με τον πιο έμπειρο στην κατηγορία, Ντμίτροβιτς. Χωρίς νέα προβλήματα, αμφίβολος ο αναπληρωματικός εξτρέμ, Ναΐμ Γκαρθία.

Λεγανές Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, σε όλα δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5, τα 4 με N/G.

Ράγιο Βαγεκάνο-Λεγανές στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ