5η αγωνιστική

*Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καρμιώτισσας αποτελεί ο Σωφρόνης Αυγουστή, που συμφώνησε να αναλάβει την εθνική Κύπρου. Στο σημερινό παιχνίδι θα παραταχθεί με υπηρεσιακό.

*Αήττητη η Καρμιώτισσα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, έχοντας επικρατήσει στα 3/4.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Ένωσης Παραλιμνίου, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Μπόρζες στο 20′ και επτά λεπτά αργότερα σκόραρε και πάλι με τον Ταβάρες.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ομόνοια Αραδίππου. Για την ακρίβεια, την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ούγκο Μάρτινς φιλοξενήθηκε από την Ένωση Παραλιμνίου, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-2.

Μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, δημιούργησε ευκαιρίες και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ευτύχησε να πάρει και τα ηνία. Γεγονός που της έδωσε ψυχολογία και λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ δίκαια στο 0-2. Κατέβασε ταχύτητα στην πορεία, έπαιξε πιο συντηρητικά και παρά την πίεση που δέχθηκε, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

“Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Τα πρώτα τρία ματς δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε παρά την καλή μας παρουσία. Δουλεύαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας που θέλουμε να ελέγχουμε τον ρυθμό και να πιέζουμε ψηλά”, δήλωσε ο κόουτς Μάρτινς. Θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι ο Σανά, που συμπλήρωσε κάρτες.

Ομόνοια Αραδίππου Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 69ο λεπτό, για να ισοφαρίσει εν τέλει στις καθυστερήσεις με τον Χοσέ Πόθο.

Μακριά από τα νικηφόρα παιχνίδια έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Καρμιώτισσα, μετά και την ήττα 0-3 από τον ΑΠΟΕΛ. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε την Ομόνοια 29ης Μαΐου, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Τα βρήκε αρκετά σκούρα στην αναμέτρηση και σαν αποτέλεσμα είδε τους φιλοξενούμενους να έχουν τις πιο κλασικές ευκαιρίες στην αναμέτρησης. Παρά τις όποιες προσπάθειες του πορτιέρο Επασί, αλλά και τη βοήθεια του δοκαριού (60′), βρέθηκε πίσω στο 69ο λεπτό. Δεν τα παράτησε όμως και σε μια από τις λίγες στιγμές που απείλησε την αντίπαλη εστία, κατάφερε να σώσει το βαθμό με γκολ στις καθυστερήσεις.

Τέταρτος βαθμός μετά και τα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Πλέον θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Μαρίνο Αυγουστή, ο οποίος αποδέχθηκε τελικά την πρόταση της ΚΟΠ και αναλαμβάνει τα ηνία της εθνικής Κύπρου. Με υπηρεσιακό τεχνικό σήμερα το νέο τεχνικό διευθυντή Σίμο Ταραπουλούζη, που είναι ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή. Πήρε δανεικό από την Ομόνοια τον φορ Μπάκιτς.

Καρμιώτισσα Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια.

*Σκοράρει στα 8/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Ομόνοια Αραδίππου – Καρμιώτισσα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ