Η μονομαχία Ντόρτμουντ – Μπόχουμ με ενισχυμένες αποδόσεις (27/09)!

Ανανεώθηκε:
novibet logo

Με μια αναμέτρηση που μυρίζει «μπαρούτι» ξεκινά την Παρασκευή η 5η αγωνιστική της Bundeliga! Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπόχουμ σ’ ένα παιχνίδι που το φαβορί θα κληθεί να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα.

Ντόρτμουντ – Μπόχουμ 1:1.24 Χ:6.50 2:11.00
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε μίνι κρίση και το γεγονός ότι έχει μαζέψει μόλις 7 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές δεν ικανοποιεί κανέναν στην Βεστφαλία. Μάλιστα, η εικόνα της και η βαριά ήττα (5-1) από την Στουτγκάρδη την περασμένη αγωνιστική έφερε «γκρίνια». Η κριτική προς τον προπονητή Νούρι Σαχίν έχει αυξηθεί και ο ίδιος ζήτησε από τους παίχτες του να δώσουν απαντήσεις λέγοντας ότι «η αλήθεια αποτυπώνεται πάνω στο γήπεδο». Πλεονέκτημα το γεγονός ότι ο Σέρχου Γκριρασί έχει ανεβάσει ρυθμό και πλέον είναι βασικός στην επίθεση. Μειονέκτημα η αμυντική λειτουργία, η οποία στο πρόσφατο ματς με την Στουγκάρδη είχε αποκαρδιωτική εικόνα.

Η Μπόχουμ μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Οι «μπλε» σε 33 ματς εκεί έχουν πανηγυρίσει 6 νίκες, τις περισσότερες που έχουν πετύχει σε οποιαδήποτε άλλη έδρα, ενώ μετρούν και 6 ισοπαλίες.

Η ομάδα του Πέτερ Τσάιντλερ είναι χωρίς νίκη στις 4 πρώτες στροφές της Bundesliga (0-1-3) και την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με την Χόλσταϊν Κίελ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μπόχουμ στα τελευταία 5 ματς με αντίπαλο την Ντόρτμουντ ανεξαρτήτως έδρας μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, απολογισμός διόλου ευκαταφρόνητος αν υπολογίσουμε ότι είναι αουτσάιντερ. Ένα ακόμη εντυπωσιακή στατιστικό είναι ότι δεν υπάρχει 0-0 σε 37 παιχνίδια των δύο ομάδων στην έδρα της Ντόρτμουντ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Ντόρτμουντ – Μπόχουμ 1:1.24 Χ:6.50 2:11.00
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Bundesliga

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.



Tags: