*5η αγωνιστική

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας σήμερα 28/09!

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-3) από τη Λεβερκούζεν. Ο Μουκιελέ με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (5′), απάντησαν οι Βιρτζ (14′) και Τα (32′), ενώ στη συνέχεια τα δεδομένα ανατράπηκαν εκ νέου με Μπόρναου (37′) και Σβάνμπεργκ (45+1′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Χινκαπιέ (48′) και Μπονιφέις (90+3′). Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι (88′ Γκέρχαρντ).

Πήρε τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν από το ξεκίνημα, εκμεταλλεύτηκε την απίστευτη ευστοχία της σκοράροντας τρεις φορές σε μόλις 0.71 xGoals, ωστόσο δεν άντεξε μέχρι το τελικό σφύριγμα γνωρίζοντας την ήττα στην εκπνοή των καθυστερήσεων. Δεύτερη σερί ήττα για τη Βόλφσμπουργκ και τρίτη σε τέσσερις αγωνιστικές.

Την προηγούμενη σεζόν ηττήθηκε και στις δύο με αντίπαλο την Στουτγκάρδη (3-1 εκτός, 3-2 εντός) για πρώτη φορά από τη σεζόν 2005/06. Έχει υποστεί περισσότερες ήττες από την εν λόγω αντίπαλο στο διάστημα 2001 – 2004 (7). Οι “λύκοι” γνώρισαν την ήττα στις δύο πρώτες εντός έδρας αγωνιστικές, αν λάβουμε υπόψη και την προηγούμενη σεζόν “τρέχουν” ένα σχετικό αρνητικό 3Χ3.

Σε περίπτωση τέταρτης σερί ήττας στη “Volkswagen Arena” θα ισοφαρίσουν το αρνητικό ρεκόρ του (2016). “Η Στουτγκάρδη έχει ένα καθαρό πλάνο κι έναν προπονητή με τον οποίο παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Έχει κάνει άλματα προόδου”, υπογράμμισε ο προπονητής Χάζενχουτλ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (5-1) της Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Ουντάβ (4′), Ντεμίροβιτς (21′) και Μιλό (62′), προτού μειώσει ο Γκιρασί (75′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Τουρέ (80′) και Ουντάβ (90′).

Πέντε και λίγα ήταν… Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η Στουτγκάρδη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ντόρτμουντ την οποία διέσυρε χωρίς προηγούμενο μπροστά στο κοινό της. Απειλήθηκε ελάχιστες φορές στην αναμέτρηση, με αποκορύφωμα το γκολ που πέτυχε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γκιρασί.

Η διαφορά θα μπορούσε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο, δημιούργησε συνολικά 17 ευκαιρίες εκ των οποίων οι εννέα βρήκαν εστία, ολοκληρώνοντας με 3.39 xGoals έναντι 0.66 των φιλοξενούμενων. Κάπως έτσι το συγκρότημα του Χένες ρέφαρε την άδικη ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία κάνοντας, παράλληλα, το 2Χ2 στην Μπουντεσλίγκα.

Γνώρισε μόλις δύο ήττες στις 20 τελευταίες αγωνιστικές (14 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) από Βέρντερ Βρέμης (2-1 εκτός) και Φράιμπουργκ (3-1 εκτός). “Η Βόλφσμπουργκ παίζει με μεγάλη ένταση, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μπορούμε να πάρουμε ψυχολογία από την τελευταία αναμέτρησή μας”, ανέφερε ο προπονητής Χένες. Την Τρίτη (1/10) υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη από τους Betarades!

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ