*5η αγωνιστική

*GG στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας σήμερα 28/09!

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-0) της Χάιντενχαϊμ. Δύο γκολ πέτυχε ο Γκρίφο (59′, 65′), το σκορ άνοιξε ο Ντόαν στο 54′.

Πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο η Φράιμπουργκ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Χάιντενχαϊμ συνεχίζοντας, παράλληλα, τις υψηλές πτήσεις στην Μπουντεσλίγκα. Δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την οποία ολοκλήρωσε με 15 ευκαιρίες (πέντε στην εστία) και 1.39 xGoals, έναντι μόλις 0.68 των γηπεδούχων.

Οι “Βραζιλιάνοι του Μπράισγκαου” πανηγύρισαν μόλις μία νίκη στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις με τη Ζανκτ Πάουλι στην Μπουντεσλίγκα: Τον Απρίλιο 1997 με 4-0 εντός έδρας. Έκτοτε σημείωσαν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Βέβαια επικράτησαν στις 4/5 τελευταίες εντός έδρας μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης (μία ήττα).

Παραμένουν αήττητοι στις εννέα τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές με νεοφερμένες ομάδες (8-2-0), θα πρέπει να γυρίσουμε στον Ιανουάριο 2020 για να βρούμε την τελευταία σχετική ήττα (2-0 από Πάντερμπορν). “Χαίρομαι που η Ζανκτ Πάουλι είναι και πάλι στην Μπουντεσλίγκα, πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα με τρομερή έδρα”, είπε ο προπονητής Σούστερ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με τη Λειψία.

Άνοιξε λογαριασμό μετά την επάνοδό της στην Μπουντεσλίγκα η Ζανκτ Πάουλι κόντρα στη Λειψία, την οποία υποδέχτηκε στο “Millerntor” την προηγούμενη βδομάδα. Πήρε από νωρίς τον δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να απειλήσει σε αρκετές περιπτώσεις τον τερματοφύλακα Γκουλάτσι μέσω των θανατηφόρων αντεπιθέσεων της.

Τον ανάγκασε σε τέσσερις αποκρούσεις (σ.σ. αποσόβησε 0.78 γκολ) ολοκληρώνοντας με 1.38 xGoals, έναντι 0.66 των φιλοξενούμενων που απείλησαν σε λιγοστές περιπτώσεις. Θα πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 1989/90 για να βρούμε την τελευταία φορά που οι “πειρατές” συγκέντρωσαν έναν βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα (σ.σ. στο τέλος τερμάτισαν στη 13η θέση).

Διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση μετρώντας μόλις έντεκα ευκαιρίες on target, όσες η Βέρντερ Βρέμης. “Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε με τη Λειψία, πρέπει να μπούμε με ένταση σε κάθε διεκδίκηση”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Μπλέσιν.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ