*2η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν, πρόπερσι για το πρωτάθλημα (0-1-1).

ΑΕΚ Β

Προηγούμενο ματς: Eπικράτησε με 0-1 της Παναχαϊκής εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. To γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε ο Σόσα στο 64′.

Μπορεί το καλοκαίρι να άλλαξε πολλά στο ρόστερ της και η σεζόν να ξεκίνησε με μερική αβεβαιότητα, ωστόσο στο πρώτο επίσημο της χρονιάς ήταν εκείνη που έπρεπε και κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής (0-1). Αξιοποίησε προς όφελός της την φλυαρία της γηπεδούχου και κατάφερε με κυνισμό να πάρει τους τρεις βαθμούς, σημειώνοντας έτσι μια από τις εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής. Ο τεχνικός Νίκος Κούστας δήλωσε περιχαρής για το αποτέλεσμα και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του αμέσως μετά την λήξη.

Η «Ένωση» ελπίζει σε νέο θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Ηλιούπολη, δεν θα αλλάξει πολλά ως προς το τακτικό της πλάνο και θα δώσει και πάλι έμφαση στην άμυνα. Δεν ανακοινώνει ποτέ αποστολή πριν από τους αγώνες της, δεδομένα θα απουσιάσει ο τραυματίας Λεφράνκ, ενώ έγιναν αναγκαστική αλλαγή στην πρεμιέρα και δίνονται αμφίβολοι οι Κατσικάς και Κανελλόπουλος.

ΑΕΚ Β Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-3 από το Αιγάλεω εντός έδρας στην πρεμιέρα. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 51′, ισοφάρισε άμεσα (58′), αλλά λίγο αργότερα η αντίπαλος ανέκτησε το προβάδισμά του με εύστοχο πέναλτι (69′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 82′.

Κατώτερη των περιστάσεων στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο το Αιγάλεω, προβλημάτισε πολύ αμυντικά και δέχτηκε μια ήττα με 1-3, που φέρει από νωρίς προβληματισμό στις τάξεις της. Δύο διαφορετικά πρόσωπα είχε η αναμέτρηση, αφού το κάκιστο πρώτο μέρος διαδέχτηκε το εντυπωσιακό δεύτερο με γκολ και φάσεις εκατέρωθεν. Πιο εύστοχο το «Σίτι», κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να πάρει την νίκη απέναντι σε μια μέτρια Ηλιούπολη.

Απέδειξε πως χρειάζεται χρόνο προκειμένου να αφομοιώσει όλες εκείνες τις αλλαγές που συντελέστηκαν το καλοκαίρι και ουσιαστικά την αποδυνάμωσαν ελαφρώς. Δεν αναφέρονται προβλήματα στην αποστολή της και αναμένεται πλήρης.

Ηλιούπολη Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

ΑΕΚ Β – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ