7η αγωνιστική

*Αήττητη η Πο στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στην έδρα της Λαβάλ, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας σήμερα 27/09!

ΛΑΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Ροντέ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 15ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Τσοκουντέ (πεν. 76′, 83′) και Βάργκας (85′).

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Λαβάλ, μετά και το εκτός 0-3 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ολιβιέ Φραπολί φιλοξενήθηκε από τη Ροντέ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-3.

Βρέθηκε πίσω από νωρίς στο παιχνίδι και στη συνέχεια δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει τα πατήματα της. Γλίτωσε από δεύτερο τέρμα σε τριπλή ευκαιρία των γηπεδούχων στο 66′ και στην πορεία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τους χώρους που βρήκε και τα λάθη στην αντίπαλη άμυνα, για να κάνει την ανατροπή, σκοράροντας τρεις φορές.

Δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της μετά και τις δυο ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της, μένοντας αήττητη για τέταρτη διαδοχική αγωνιστικές (2-2-0). Θα προσπαθήσει τώρα να δώσει συνέχεια σε τέτοιου είδους εμφανίσεις.

Λαβάλ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Λοριάν, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Εμπούπ στο 34ο λεπτό, με την αντίπαλο να μένει με δέκα παίκτες στο 40′.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Πο, μετά και την ήττα που υπέστη με 3-2 στην έδρα της Ντανκέρκ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νικολάς Ουσέ υποδέχθηκε τη Λοριάν, της οποίας και επικράτησε με 1-0.

Μπορεί να γλίτωσε τα χειρότερα στο ξεκίνημα, σταδιακά όμως ισορρόπησε την κατάσταση και λίγο μετά το μισάωρο εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και πήρε τα ηνία. Σα να μην έφτασε αυτό, έξι λεπτά αργότερα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Είχε το πάνω χέρι έκτοτε και δημιούργησε φάσεις, χωρίς όμως να πετύχει κάτι παραπάνω, κάτι που δεν “πλήρωσε” εν τέλει.

Τρίτη νίκη μετά και τις έξι πρώτες στροφές, φτάνοντας έτσι τους έντεκα βαθμούς. Αξίζει να αναφερθεί όμως ότι αν και έχει το απόλυτο στα τρία εντός της και χωρίς να δεχθεί γκολ, εκτός δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τρίποντο (0-2-1).

Πο Στατιστικά

*Σκοράρει στα 16 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λαβάλ – Πο στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ